10.10.2011

Arki alkaa

Heipsu!

Taitaa nää lämpimät ilmat tosiaan olla jo ohi: tosi inhottava sää tänään! Tommonen viileä, tuulinen ja sateinen. Just semmonen mistä mä tykkään... just joo.

Koulussa oli liikassa suunnistusta (yh!) ja englannin koe päivän päätteeksi. Oli ihan jees, semmonen ettei oikeestaan ollut pahempia ongelmia. Koulun jälkeen tein kemian ja äikän läksyt. Nyt ei onneksi ole kokeita laisinkaan kun jakso alkoi vasta. Koepäiviä on kuitenkin luvattu jo urakalla...

Vuorossa taas päivän asu... no onpas huono kuva :( Tommonen yksivärinen peruspaita on kyllä aika käytännöllinen ja yksinkertainen, mutta tykkään siitä.

Turkoosi t-paita: Only
Valkoinen toppi: H&M
Revityt farkut: Only


Jesjesjes! Nää tuli tänään postissa! Eli liput lauantain BARCELONAN (♥) matsiin, hihhei :) Jospa sitä sitten näkisi Messin sun muut... Meillä alkaa syysloma keskiviikkona, joten lähdetään melkein heti koulun jälkeen silloin lentokentälle ja Barcelonaan! Oon käynyt siellä jo kerran aikaisemmin, joten tää on siis toinen kerta. Ootan innolla!


Illalla on vielä harkat ja tulee Jälkiä jättämättä! En kyllä tosin katso sitä, sillä mulla on tallennuksella kaksi viimeistä osaa, kun en ole ehtinyt katsomaan. No, kaipa sitä näin jälkeenpäin voi katsoa aina yksi jakso kerrallaan (kunhan muistaa aina laittaa jakson tallennukselle!)...

Heihei, xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)