9.10.2011

Herkkupostaus

Moips!

Eilen kokeiltiin Hulluilta päiviltä ostamaamme suklaafondueta: dipattiin banaaneita, mandariineja, viinirypäleitä ja omenoita pandan sulaan valkosuklaaseen. Oli tosi hyvää! Illalla bongailin pimeällä tähdenlentoja, kun niitä oli sanottu tulevan, mutten tainnut nähdä ainuttakaan. Huijausta :(


Tässä mun perjantai-illan aikaansaannos: italialainen focaccia, jonka päälle laitoin aurinkokuivattuja tomaatteja ja fetapaloja! Foccaciat on aina tosi hyviä.


Kokeiltiin tänään ruoan jälkeen toista ostamaamme pakkausta (se oli muuten tosi halpa, vähän päälle 20 euroa!): omatekoista crème brûléeta. Se on semmoinen aivan ihana ranskalainen jälkiruoka... Siinä pakkauksessa oli sellainen oma kaasupoltin, jolla paahdetaan se sokeri siitä päältä ja tommoset söpöt kulhot jälkkärille... ja tietenkin ohje, miten tää tehdään. 
Se. Oli. Aivan. Taivaallista.   


Tänään luin myös englannin huomiseen kokeisiin. Tuntuu, että tää viikonloppu oli jotenkin ylipitkä, kun perjantai oli vapaata taksvärkin vuoksi. Illalla olisi vielä luvassa ensimmäinen talvisarjan peli (pelottavaa, TALVIsarjan?) Toivottakaapa onnea siihen ja hauskaa alkavaa arkiviikkoa jälleen kaikille lukijoille!

2 kommenttia

  1. uu vähä kiva :) oot kunnon leipuri ! =D

    VastaaPoista
  2. Roosa Liukko:
    Hehe, leipominen on just kivaa ja noi ainakin onnistuivat tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)