25.10.2011

Liikaa läksyjä

Heipähei!

Aamulla söin omatekoista kirsikka-banaanismoothieta, oinam ♥ Suosittelen oikeesti, sauvasekoittimella saa ihania smoothieita ihan sairaan nopeesti. Ja jos haluaa ohjeen, voi tähän kommentoida ja pyytää ;)

Joo, pakko vaan sanoa että laukku painoi kuin iso kivi, kun tulin koulusta. Kaikista aineista saatiin kauheasti läksyjä, joten niitä väsäilin neljän jälkeen lähes kaksi tuntia. Olin ihan poikki oikeesti! Nyt äsken sitten katsoin Jälkiä jättämättä eilisen osan, joten nyt oon päässyt kokonaan kaikki jaksot kiinni, jeejee!

Vaalea pitkähihainen: Vila
Korkeavyötäröiset sortsit: Gina Tricot
Mustat sukkikset: H&M
Hopeinen P-kaulakoru: Miamista

Jotenkin inhottaa tää etten tee oikein mitään näinä arkipäivinä. Koulua, koulua, futista, koulua, koulua, koulua. Semmosta mulla. 


Tossa oli joo kuva mun mielipidetekstistä, jonka huomenna tunnilla viimeistelen ja palautan. Ja onhan tossa noi mun kaikki ihanat kirjatkin kuvattu, joista kaikista tuli läksyä. Tälleen kun dataa, niin ihan koululaukun ajatteleminen noiden painosta masentaa... onneksi huomenna vain kahta ainetta! :)
(mun koululaukku on muuten MicMacin semmonen musta, jos en nyt sitä ole ennen kertonut...)

Moimoi, meen tästä hieman lukemaan vielä ruotsia (lue: dataan vielä hetken)... !

5 kommenttia

 1. Sulla on tosi kivoja vaatteita(: Sun blogi on muutenkin todella kiinnostava ja mukava(: Otatko sä muuten sun kaikki kuvat jollain järkkärillä, vai otatko tolla mikä sulla näkyy ainakin tässä postauksessa?(:

  VastaaPoista
 2. veeeera:
  Voi kiitos, kiva kuulla :) Otan ihan tolla mikä näkyy joissakin kuvissa, eli tommonen Sonyn 14.1 megapikselinen kamera. Järkkärillä saisi kyllä joo parempia kuvia, mutta tyydyn tähän koska se on muuten tosi hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Pauliina: aijaa :o mullakin on joku tommonen kamera mutta merkiltään Samsung ja siinä on kyllä puolet huonompi laatu!

  VastaaPoista
 4. Hei saisko sitä nopean smoothien ohjetta tänne päin? :)

  VastaaPoista
 5. Rebekka:
  No tein ainakin tämmöisen silloin joskus:
  Laitoin noin desin maustamatonta jukurttia, loraus maitoa, yhden lasten mangopiltin, yhden banaanin, kaksi ruokalusikallista vehnäleseitä. Sitten vain sauvasekoittimella sekoitin. Kaikkein paras tulos tulee kuitenkin kun laittaa kaikkea niin paljon kuin itse haluaa eikä mittaile tiettyjä määriä :) Kokeile ihmeessä!

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)