30.10.2011

Mikään ei suju -päivä

Moip!

Eilen haravoin äidin kanssa meidän pihan kokonaan! Oli kova urakka, mutta ainakin nyt on siistiä. Illalla oltiin syömässä mummun ja papan, niiden lasten ja niiden lastenlasten eli mun serkkujen ja niiden perheiden kanssa syömässä. Tapasin siellä siis lähes kaikki serkut. Se oli mummulle ja papalle semmoinen yllätyslahja :) Ei siitä sen enempää.

Tänään en ole oikeastaan mitään ihmeenpää tehnyt, illalla on vielä harkat. Luin enkun sanikseen ja kudoin tota alla olevaa kaulaliinaa (joka on ollut tekovaiheessa jo monta vuotta, mutta hiljaa hyvää tulee!). Jotenkin satun lopettamaan sen teon aina talven jälkeen... taas tänään äiti löysi sen jostain laatikon pohjalta, joten jep, tästä taas alkaa tää kudontakausi. Ehkä me tänä vuonna voitais saada toi jo valmiiksi ;)

Tää lanka on tommosta kivaa paksumpaa aina joistakin kohdista... :)


No nyt päästään itse otsikon aiheeseen. Kirjoitan tän lyhyesti, koska muuten tulisi aikamoinen stoori. Päivällä siis olin juuri aloittamassa tekemään ruokaa äidin kanssa, kun hella poksahti. Poksahti! Ei enää siis käynnistynyt koko vehje, joten ruoanlaitto loppui siihen (välikommenttina voisin sanoa vaan, että tilattiin sitten Kotipizzasta pizzat!). Ruoan jälkeen leivoin äidin kanssa vielä crème brûléeta, mutta ne meni ihan pieleen. Tehtiin kuitenkin toinen satsi, joka onnistui kyllä tosi hyvin, mutta se olikin ehkä ainut asia mikään tänään sujui (ja sekin siis vasta toisella kerralla). Eli en voisi sanoa muuta kuin että sujuipa hyvin...! ;)

Tässä alla vielä marengit uuniin menossa, jotka leivottiin myös. Ne onnistui ihan ok :)


Tää crème brûléen pinta oli just ihanan kovaa! Laitettiin tommosta ruskeaa sokeria, niin siitä tuli tummempaakin.


Ja mummun tekemät villasukat! ♥ Suunnilleen maailman ihanin keksintö. Näin talvisaikaan pidän villasukkia varmaan lähes koko ajan kotosalla. Ne on niin mukavat ja lämmittää :)

Mutta nyt meen kohta harkkoihin, moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)