31.10.2011

Nuhanenä

Heips!

En oikein tiedä edes, miksi postaan, kun mitään ihmeellistä ei tänään tapahtunut... olin vaan koulussa ja sen jälkeen pähkäilin kemian läksyjä, joista en vieläkään tajunnut mitään. Hyvä jos edes tajusin tehtävänannon...! No, toivottavasti ne katotaan aivan perusteellisesti läpi huomenna tunnilla.

No, kohta on harkat ja mua väsyttää ihan sairaasti. Ja nenä on ollut ihan tukossa ja on valunut koko päivän aamusta asti :( Olis ihan jees jäädä kotiin peiton alle nukkumaan! Ja kattokaa nyt kuinka pimeetäkin siellä on jo tähän aikaan, kun sunnuntaina siirrettiin kellojakin tunti taaksepäin!

Tänään mulla oli tämmönen asu päällä, kokeilin ekaa kertaa tota lyhyttä kamelinväristä boleroa, jonka ostin silloin Hullujen päivien aikaan. Toi on aika kiva mun mielestä :) Ja se sopi väristään tosi hyvin ton vyön kanssa!

Turkoosi toppi: Pieces
Valkoinen toppi alla: H&M
Revityt farkut: Pieces
Ruskea vyö: Guess
Kamelinvärinen bolero: Pieces

Ja tässä mun ihanat kuulokkeet, jotka voitin joskus jostain kisasta. Ihan mukavat ne on tälleen kuunnellessa vaikka samalla kun dataa... en mä muuten oikeastaan musaa kuuntele vapaa-ajalla kuin automatkoilla.


Aika tylsä päivä tänään, pakko myöntää. Moimoi ja kivaa arkiviikkoa! ;)

1 kommentti

Piristä mun päivää :-)