2.11.2011

Eka ranskan koe

Terve!

Eilen en oikeastaan tehnyt mitään muuta kuin lukenut ranskaa ja ruotsia sekä illalla meillä oli joukkueemme lyhyt palaveri, joka nyt meni miten meni... saatiin kyllä pullaa, vaikka pettymys olikin suuri kun kuulimme ettei se ollutkaan valmentajan ja yhden muun leipoma, kuten oli luvattu! Kauppapullaa siis :(

Tämä kuva on otettu kännykälläni (laatu siis ihan parasta!) erään joukkuelaiseni harvinaisen hienosta pyöränkellosta, jota hän esitteli ;) Toi oli niin ihana, niin oli pakko ikuistaa! Ja sen alla kuva eilisestä asustani.

Turkoosi pitkähihainen: Pieces
Valkoinen toppi alla: H&M
Musta neule: Vero Moda
Revityt farkut: Pieces
Hopea pöllökoru: Barcelonasta

Ja sitten tän päiväinen :) Tykkään hirmuisesti noista korviksista, vaikka hinta olikin yli kympin. No, käytän niitä ainakin aika paljon!

Musta-valkoraidallinen 3/4-hihainen: Stockmann
Musta toppi alla: Vero Moda
Revityt farkut: Pieces
Timanttikorvikset: Glitter

Tänään koulun jälkeen olin hetken kavereitteni kanssa koulun pihalla. Otettiin kuvia yhteen kivaan yllätyslahjaan meiän kaverille, heheh! Siitä tulee kiva. Viikonloppuna siis luvassa kaverini 'halloweensynttäriyökyläjuhlat'... joo ei mitään hajua nimestä, mutta kivaa tulee olemaan! ♥ Ja pukukin pitäisi valita! Lupaan ottaa siitä kuvan.

No, äsken luin ranskaa, kun huomenna on eka ranskan iso koe! Huiii, toivottakaa onnea...! No, onneksi osaan jo aika hyvin, kun harjoittelin eilen kotona näitä verbejä sun muita :) (olin siis tunnilla vielä ihan pihalla)

Alla oleva kuva on Marimekon penaalistani, joka on muuten tosi kiva! Tykkään noista Marimekon kuoseista. Toi mun nyt on mustavalkoinen, koska kynät usein likaa penaalin ihan kokonaan (viime Marimekon penaalini oli suurimmaksi osaksi valkoinen, joten arvatkaapa lopputulos: harmaa)... 


Läksyt tehtyäni mussutin nougatsuklaakeksejä (naminaminami ♥) ja äiti kyseli ranskaa. Illalla olisi vielä luvassa sellaset erilaiset jumppaharkat, jotka vetää joku muu. Odotan innolla, koska meillä ei ole aiemmin tälläistä ollut!

Moooikka, xoxo

4 kommenttia

  1. Sulla on hirmusen ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  2. hahah, tässä selailen sun blogia ;) mut pukeudut myös ihanasti ! sellanen kiva naisellinen ja trendikäs tyyli :3

    VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)