30.11.2011

Jakso loppui

Moiks!

Tänään oli tokan jakson vika koe, jesjes. Muista lähipäivien kokeista oon tosi iloinen, koska ne meni yllättävän hyvin: kemiasta 10-, englannista 9½ (ja englannin aineesta 10-) sekä ranskan kokeesta tasan kymppi. Terveystiedon koe on vielä saamatta ja tän päivän ruotsin kokeesta en taida sanoa vielä yhtään mitään (tuskin kyllä sanon edes silloinkaan, kun saamme ne takaisin)... krrrhm no katotaan.
Enpä siis ole näinä muutamana päivänä tehnyt muuta kuin lukenut kokeeseen ja kirjoittanut äikän juttua varten omaa lyhyttä poliisiromaania. Perjantaiksi pitäisi olla valmis... Oon jo aika hyvässä kuosissa sen suhteen, koska tein sitä eilen illalla aika pitkään...

No, joka tapauksessa alla on eilisen ja tän päivän asuni. Teen aika usein noita kollaaseja, koska siten saan kaikki saman asian kuvat samaan kuvaan...
Kohta muuten alkaa jo olla niin kylmä jaloista, että pitää alkaa talvikenkiä käyttämään! Noilla mun korollisilla nilkkureilla ainakin alkaa varpaat paleltamaan aika nopeesti.

Asu: H&M | Korvikset: äidin vanhat

Paita: Derhy | Musta neule: H&M


Ehdin oikeastaan vasta nyt ensimmäisen kerran vilkaista Demiä, ja löysin aika mielenkiintoisen jutun sieltä (yllä kuva). Siis loistavaa, että toikin on otettu huomioon, sillä se on niin totta! Laitoin sen nyt tännekin kaikkien nähtäväksi, sillä moni oikeesti ei taida tajuta tätä asiaa. Varsinkin tuo "Ihmiset kirjoittavat elämästään korostaen ihania asioita ja jättäen tylsät jutut kertomatta" on tärkeä asia. Kuka nyt haluaisi lukea blogia, jossa kerron omista murheistani ja epäonnistumisistani koko ajan? Niinpä.

Lupaan taas piakkoin tehdä mielenkiintoisempia postauksia (ja niitä postausehdotuksia voi kommentoida mihin tahansa postaukseen!).

Hauskaa keskiviikkoa :)

10 kommenttia

 1. teh forst set is great!

  aleksandra-fortuna.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi korvikset :) Sul on muuten tosi kiva blogi :D munki blogii sa käydä kattoo jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 3. Ola:
  Do you mean 'the first set is great'? Thank you so much :)

  SALLI:
  Kiitos, ne olivat muuten alunperin puiset tosta keskeltä. Olen vaan joskus maalannut ne hopeiksi...
  Kiitos paljon, käyn toki :)

  VastaaPoista
 4. ihanat noi korvikset!
  Ja hei vau, vähä toi kello on söpö joka menee tos tollee kokoaja! iha sika sulosta d: siis tossa sivussa..
  (:

  VastaaPoista
 5. just tota juttua mä lainasin ku riideltiin sen anonyymin kanssa ;) asiaa, demi!

  VastaaPoista
 6. oon tässä lukenu noita kommentteja aika ilkeitä osa, mut jotkut on ihan oikeessa eikä sun tarvii ottaa noita noin ittees :) jos mulla ois blogi niin pyytäisin vaikka kavereita tai sisaruksia ottamaan musta kuvia, ellei sua jotenki hävetä?! katsos, noi sun kuvat näyttää vähän "halvoilta" saisit arvokkuutta tähä blogii jos susta otettais kuvia, eikä et ottaisit niitä ite peilin kautta :) en mä tätä pahalla sano... katoin eka et se korvis on tamppooni :D iha cool se on :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi:
  En otakaan, en todellakaan :D Lähinnä naurattaa noi kommentit.
  Nykyään teenkin niin enkä enää ota itsestäni kuvia, vaan pyydän äitinä tai veljeäni ottamaan. Eli tiedän, kiitos silti vinkistä. Se on aivan totta, että vaatteet näyttävät kivemmilta silleen :)

  Korviksen on tarkoitus olla tuollainen... sori, mutta et taida tietää kunnolla miltä tamponi näyttää, jos toi on susta sen näköinen... :D

  VastaaPoista
 8. hahah :D joo huomasin sen nyt kun kattelin sun uusia postauksia :) juu ja toi tamppooni juttu oli ny tommone random vitsi ;DDDDD

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)