27.11.2011

Käytetyimmät meikkini

Moii!

Esittelen teille kaikkein käytetyimmät meikkini yksi kerrallaan. Toivottavasti joku miellyttää ja voi päätyä myös teidän meikkipusseihinne. 


1. Guerlainin aurinkopuuteri on kesäisin tosi ihana antamaan lisäsävyä ruskettuneihin kasvoihin. Sisältä löytyy viisi kaunista sävyä sekä mattana että kimalteena. Ostin lentokoneesta tänä vuonna :)

2. Yves rocherin jauhepuuteria käytän joka päivä meikkivoiteen päällä. Omani on ihan täydellisen sävyinen ja sitä on muutenkin helppo levittää iholle. Todella riittoisa ja kestää pitkään.

3. Maybellinen meikkivoide on riittoisa voide ja omalle iholleni sopivan sävyinen. Levitän kasvoihini käsin. Kohtuun pieni määrä riittää.

4. Oriflamen meikkisetti on luomiväri-intoilijan unelma. Sisältä löytyy ensimmäiseksi 14 luomivärivaihtoehtoa mustasta limenvihreään. Luomivärien alta löytyy poskipunaa ja huulikiiltoja. Myös musta rajauskynä tuli pakkauksen mukana sekä tietysti muutama pikkusuti meikeille!

5. Ripsientaivutinta en oikeastaan edes tarvitse, mutta käytän sitä silti aina ennen ripsarin laittoa. Omani on joku tosi halpa, mutta ihan hyvä. Ei ainakaan siinä mitään vikaa ole.

6. Lumenen huulipunaa en kovin usein käytä, mutta sen pinkki sävy on tosi suloinen ja kaunis nimeltään Christal rose. Voitin sen joskus jonkun lehden kisasta :) 

7. Lancômen ripsiväri nimeltään Hypnôse on todella hyvä ripsari ja on todellakin hintansa väärti. Omat ripseni ovat luonnostaan jo aika pitkät, joten tämä ripsari antaa niille kauniisti korostusta. Vinkkinä siis sanon, että kannattaa panostaa ripsivärin ostoon eikä ostaa vain alle kympin halpisripsaria.

8. Yves rocherin huulikiilto on aika vanha, mutta täydellinen vaaleanpunainen karkkiväri tuo siihen jotakin suloista. Kaiken lisäksi se sopii niin arkeen kuin juhlaan ja pakkauksesta riittää pitkäksikin ajaksi.

Alla vielä yksilökuva ihanasta Oriflamen meikkipakkauksestani ja omasta meikkipussistani.

Meikkipussi: Vichy (voitin lehden kisasta joskus)

Ja sanotaanpa vielä ihan superlyhyesti näistä kuluneista päivistä...
Olin siis koko viikonlopun futisleirillä, joten kuvia tai mitään muutakaan ei ole. Joka tapauksessa oli ihan sairaan kivaa! ♥ Joukkueen yhteisiä matkoja voisi tehdä useamminkin.

Nyt menen lukemaan enkun kokeeseen, joka on huomenna. Morjeens!

2 kommenttia

 1. moi ! sullaki on kivoja kuvia ja kiva blogi, mun mielestä sul pitäis olla paljon enemmän lukijoita ! :o + liityin sun lukijaks, liity säkin mun ? :)

  veera-tittonen.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Veera:
  Moikka! Voi kiitos, kiva kuulla! :)
  Oi kiva, kiitti, mäkin tsekkaan sun blogin ja katson ryhdynkö!

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)