9.11.2011

Leopardia ja neuleita

Heii!

Eilen en oikeastaan tehnyt mitään, koska koulu loppui niin myöhään ja läksyjä tein aika kauan. Terveystiedossa pitää kirjoittaa kunnon stooreja joka vastaukseen ja muutenkin läksyjä tulee tässä jaksossa aika paljon! No, niistä selviydyttyäni taisin vaan lukea hetken mun dekkaria ja katsoin Salkkarit... Pakko sanoa, että se on aika huono sarja ja siinä on huonot näyttelijät, mutta siihen todellakin jää koukkuun! Onneksi mulla on yleensä harkat siihen aikaan kun ne tulee.

Tänään päästiin jo yhdeltä ja luin vaan nopeasti ruotsin verbikokeeseen ja tein äikän läksyt. Illalla on ekat sisäharkat tänä syksynä/talvena, joka on musta kiva juttu koska pidän niistä :)
 
Tässä alla on sitten eilisen asu (joo sori, toi ekan kuvan eka kuva on hieman tärähtänyt alta :( Ei voi mitään, huomasin sen vasta ottaessani kuvaa koneelle...). Oon nyt oikeesti ihastunut neuleisiin, niin löysiin kuin hieman tiukempiinkin, ja haluisin niitä lisää moneltakin eri nettisivustolta! Villa on jotenkin niin tän syksyn juttu.

3/4-hihainen harmaa paita: H&M
Lila toppi alla: Pieces
Farkut: H&M
Ruskea punosvyö: H&M
Leopardihuivi: H&M

Hmm, hupsista. En edes muista ostaneeni näitä kaikkia hooetämmältä...

Korvikset: Münchenistä

Näyttääpäs tän päivän asu synkältä tässä kuvassa! Eteisessä on huono valaistus :(

Musta pitkä neule: H&M
Mustat sukkikset: H&M
Turkoosi toppi alla: Pieces
+ Alla kuvassa oleva koululaukkuni: MicMac


Jippii, saatiin äikän mielipidekirjoitukset tänään ja sain täyden kympin! Jesjesjes! :)

 Äääh, mun tekee mieli shoppailemaan! Voisinkin tehdä johonkin postaukseen kollaasin kaikista vaatteista mitkä olisi tarkoitus hankkia, tai ainakin jotain niiden tapaisia :)

Mua masentaa, kun alkaa olemaan kylmä. Ihanan pitkään on kuitenkin ollut edes näinkin lämmintä! En vaan osaa arvostaa sitä, kun vihaan kylmää muutenkin... Nyt on hei jo marraskuu, eli viime vuonna alkaisi kohta jo tulla lumet jotka säilyisivät kevääseen saakka... joo hope so ettei nyt käy samalla tavalla!!!

Byebye xoooooooooooxo

4 kommenttia

Piristä mun päivää :-)