29.12.2011

Joululahjoja osa 3/3

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, on vuorossa valkoinen Miu Miun laukkuni. Että toi kuulosti ihanalta kirjoittaa, että se on nimenomaan minun.
Kun avasin sen siitä vaaleanpunaisesta säilytyspussista, multa vaan oikeesti pääsi huokaus. Se on just niin suloinen kuin kuvittelinkin.

Laukku: Miu Miu

Oon rakastunut.

26 kommenttia

 1. Salaperäinenhenkilö29. joulukuuta 2011 klo 11.36

  Paljonko noi laukut maksaa / maksoi? Kattelen nimittäin itekkin laukkua tällähetkellä :) on kyllä ihana tuo (:

  VastaaPoista
 2. Voi mikä täydellisyys! miu miun laukut = perfection! Varmasti todella mieluisa lahja :)

  VastaaPoista
 3. Salaperäinenhenkilö:
  No merkkilaukut maksaa aina, koska ne on niin hyvää laatua. Tää mun laukku maksoi alennuksella ja postikuluilla vähän päälle 800 euroa. Tilasin siis netistä.
  Joo, älä sano mitään hinnasta... :D

  Kiitos, toi on kyllä aivan ihana ja kestää mulla varmaan monta kymmentä vuotta! ♥

  VastaaPoista
 4. Laura K:
  No älä muuta sano! ♥ Todellakin oli!

  VastaaPoista
 5. Salaperäinenhenkilö29. joulukuuta 2011 klo 14.59

  En todellakaan sano mitään! No varmasti oot kattonut tota pitkään ja onhan toi hintansa arvoinen, itse en saisi edes 200 eurolla laukkua...:D :D

  VastaaPoista
 6. päälle 800 e ? pauliina oot hullu! toi on kyllä ihan hieno ( musta ei niin hieno hintaansa nähden ) mut mä kyllä ymmärrän sunkin kantas (: varmasti mukava ja hyvä lahja oli!

  VastaaPoista
 7. Oon kateellinen. Tollanen musta ois unelmaa. Joskus mä vielä säästän tollaseen ja sitten ... aw

  VastaaPoista
 8. Ihana on! Kuinka paljon toi nahka kiiltää luonnossa?

  VastaaPoista
 9. Hieno on, mutta aika samanlainen kuin ne MicMacin?

  VastaaPoista
 10. Salaperäinenhenkilö:
  Tietysti oon katsellut, en mä tota nyt hetken mielenjohteesta ostaisi :D

  hanna!:
  Kiitos, olioli :)

  Ninja:
  Hehee, onnea haaveiden toteuttamisessa ;)

  1. anonyymi:
  Eikös! ♥ No hieman enemmän kuin noissa kuvissa, mutta ei se nyt mikään todella kiiltäväkään ole. Hyvää nahkaa :)

  2. anonyymi:
  Kiitos, mutta oi ei lainkaan! :D

  VastaaPoista
 11. tää on nii ihana<3 mistä tilasit?:)

  VastaaPoista
 12. alicee:
  Kiitti, niin on :) Ihan netistä tilasin (vai haluutko tietää ihan nettisivun?).

  VastaaPoista
 13. heh en sanoisi miumiun kohdalle että "laatu maksaa" se on toi merkki mikä maksaa. tunnetusti miukkarit eiole niitä merkkilaukkujen laadukkaimpia yksilöitä, ilman emoaan pradaa noista ei niitä hintoja pyydettäisi. yleisestikkin ottaen kaikki merkkilaukut ovat laadultaan ihan samanlaisia kuin 300e maksavat "merkittömät" perus nahkalaukut. mitenkään siis laukkuasi väheksymättä, kaunishan tuo on :))

  VastaaPoista
 14. annika:
  No onhan toi aika totta tän merkin kanssa, mutta esimerkiksi mun LV'ssa se 'laatu maksaa' pätee kyllä.
  Ja tää Miu Miun laukku on tosi hyvää nahkaa, ettei se ihan parin vuoden laukku todellakaan ole :)
  Hehee, kiitos!

  VastaaPoista
 15. etsä siis kyllästy tohon laukkuun ikinä? meinaan jos sul on se "monta kymmentä vuotta" niin siinä vaiheessa tollaseen ehtii jo kyllästyy... en ite jaksaisi käyttää tyylii samaa laukkuu ees 10 vuotta. ja alle 400 euoroll voi löytää yhtä laadukkaan ja melkein saman näkösen laukun, ehkä kivemmanki. 800euroo olisin sinuna käyttäny johonkin järkevämpään, jota myös tulisin käyttämään ihan tosissani......miten sun mutsi muutes suostu tollaseen?

  VastaaPoista
 16. Anonyymi:
  Ja sähän tiedät mun mieltymyksistä enemmän kuin minä itse? Aivan aivan, just niin.

  Sekin on mielipideasia, mistä tykkää ja mistä ei.

  Jokainen ja jokainen perhe saa ihan itse valita mihin rahansa käyttää.
  Rahankäyttö on semmoinen asia, ettei toiset siihen puutu!

  VastaaPoista
 17. Mä myönnän, toi laukku on kaunis (oikeesti munki mielestä). selitin vähän tyhmästi äskeisen ja anteeks siitä. Jotenkin säikähdin, sillä en ole ite ennen oikeasti nähnyt ton hintaista laukkua ja tuli semmonen äkillinen "halu" ilmoittaa siitä noin suoraan, ja sori siis näin... eli älä ota tota äskeistä KAUHEEn tosissasi, tosi kiva joululahja toi kuitenkin on! :D..........

  VastaaPoista
 18. Ai rakastat MERKKIlaukkuja. Miksi juuri MERKKIlaukkuja? Ihmettelen vain, että merkissähän maksaa brändi vaikka kuinka paljon ja ei se tuote sen parempi ole, kuin jos olisi jonkun toisen laukun vaikka ostanut. Omapahan on valintasi, miten rahat käytät, mutta silti en tajua kuka tavallinen ihminen panostaisi noin paljon laukkuun MERKIN takia. Minua itseä ärsyttää tämä merkki juttu, sillä ostaako 80e maksavan perus valkoisen ilman mitään tekstiä olevan paidan vai h&m 10e vastaavan laisen. Toki ymmärrän aikuisia, kun he ostavat merkkituotteita OMILLA rahoillaan ja suunnittelevat itse mistä 800e ottaa pois (vaikka matkailusta).. Voisi ihmiset nykyään enemmän miettiä, että mitä väliä jos on 800e laukku, kun se ei kestä ikuisuutta jolloin se maksaisi itsensä.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi:
  No rakastan yleensäkin laukkuja, mutta erityisesti merkkilaukkuja, koska minusta juuri se merkki tuo siihen vielä entistä enemmän tyylikkyyttä. Tietysti merkkilaukkujakin on erilaisia, mutta tämä ostamani laukku on ainakin juuri sellainen mistä itse tykkään. Ja yleensäkin merkkilaukuissa laatukin on todella hyvä :)

  Hei vertaatko sä oikeesti mun hienoa laukkua valkoiseen H&M'n perustoppiin?

  Kuten jo olen sanonut, jokainen ja jokainen perhe saa varmasti käyttää rahojaan miten haluaa _eikä siihen ulkopuolisen sovi puuttua_.

  VastaaPoista
 20. Miltä nettisivulta tuon ihanuuden tilasit?
  Laukku on aivan upea!

  VastaaPoista
 21. Anonyymi:
  Ihan miumiu.com'sta :) Eikös! ♥

  VastaaPoista
 22. omg?? mitä sä menit tekemään kuvittele mitä kaikkea muuta oisi sillä rahalla voinut tehdä. Miten viittit pyytää vanhempiasi maksamaan tuollaisesta?

  VastaaPoista
 23. Anonyymi:
  Ehkäpä jokainen perhe saa käyttää rahojaan mihin haluaa. Joudun taas toistamaan tietämättömille: rahankäyttö on semmoinen asia mihin toiset ei vaan yksinkertaisesti puutu! Et voi tietää netin kautta mitään meidän oikeasta elämästä, joten et voi sanoa tuolla tavalla kun et tiedä mitä teemme rahojemme kanssa ja paljonko sitä saamme. Toisin sanoen miten elämme. Sulla ei ole siitä hajuakaan.

  Ja se oli hei mun joululahja. Mulla ei ollut mitään muita lahjatoiveita, vaan pyysin vain kunnolla tota. Ja sain sen, josta olenkin hyvin hyvin hyvin iloinen :)

  VastaaPoista
 24. Sun ei tarvii koko ajan toistaa perheen rahankäytöstä yms. sillä tietenkin ihmisiä kiinnostaa kun 14-vuotias ostaa yli 800 euron laukun, ootitko että ton ostoksen jälkeen tänne blogiin ei tulisi mitään tollasta palautetta? Eihän kauhean moni ihminen edes osta niin kallista asustetta tms. niin todellakin ihmisiä kiinnostaa.
  Eikä sun tarvitse toistella sitä samaa kaavaa,esim. että se on merkkilaukku. Se meni jo perille, ja voit vaikka olla vastaamatta, ei kaikkeen tarvii vastata! Ehkä ihmiset, jotka ihmettelevät laukun hintaa eivät ole niin varakkaita kuin sä, tai ajattelevat, että sillä rahalla saa parempaakin. Kuka tietää... mutta tietenkin se on jokaisen perheen oma päätös. Söpö laukku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, mutta musta on kohteliasta vastata jokaiseen kommenttiin. Ja en tietenkään aatellut etteikö tuommoisia kommentteja tulisi, mutta olisin luullut että paljon vähemmän. Näköjään näitä ihmisiä löytyikin tosi paljon, jotka valittavat toisen rahankäytöstä vaikkei oikeasti tiedä tämän elämästä yhtään mitään. Netin kautta ei yksinkertaisesti vain voi väittää tuommoista.

   Kiitos, niin on :)

   Poista

Piristä mun päivää :-)