21.12.2011

Valoja

Siis apua, vain kolme yötä jouluun! Tää joulukuu on mennyt ihan hirrrmuisen nopeasti. Oiskohan joulukalenteri osasyyllinen?
Tänään oli koulussa niin leppoisa päivä leffaa katsellen, että oon jo ihan valmistautunut lomaan. Huomenna on vaan aamulla joulujuhla ja sitten joululoma alkaa än yy tee nyt! Hihhei, aika kivaa.

Fiilistelin tänään illalla äippäliinin kanssa kävellen tuolla ulkona pimeässä kuvaillen kauniita jouluvaloja. Osalla on tosi kauniita! Ilman jouluvaloja ei oikeesti näkisi melkein mitään ja olisi ihan pimeää, kun luntakaan ei ole. Tai no jos ei katuvaloja lasketa.


Toisesta ja neljännestä kuvasta kiitokset Venlan välkkyvälle joulukoristeelle! Nappasin siitäkin tänään kuvia heilauttaen kameraa aina kuvaushetkellä. Jokaisesta kuvasta tulee siis aina oma yksilönsä. Siihen jää koukkuun, uskokaa mua! Voin vaikka antaa todisteen mun kameran kuvista - joita en tosiaankaan tajunnut kuvailleeni niin paljon!
Viimeinen kuva noista onkin sitten loistokkaasti otettu meidän omista pikkuisista kartiokuusista, jotka eivät harmikseni ole kasvaneet neljään vuoteen yhtään (niissä on pakko olla joku vika, mutta kuolleita ne ei todellakaan ole!). Nyyhkis :(

Huomenna illemmalla laitan varmaan kuvat päivän juhla-asusta. Ei siis muuta kuin huomiseen! :)

13 kommenttia

 1. kauniita kuvia, ihanan jouluisia:)

  VastaaPoista
 2. söpöjä noi minikuuset :--) ja hienoja kuvia :---)

  VastaaPoista
 3. oon ite koukussa tohon, et kuvaa valoja & sitten heilauttaa kameraa. ite teen silleen katuvaloja kuvaillessa puhelimella, kun puhelin jähmettää sitä kuvaa ikuisuuden :D eli tiedän tunteen!

  VastaaPoista
 4. veeeeenla:
  ;)

  Ninja:
  Hahaa, niinpä ;)

  VastaaPoista
 5. cool! hienoja kuvia (:

  http://midnightdreams-hanna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia, tosi jouluisia :)

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)