8.12.2011

Lämpö = rakkaus ♥

Talvella pimeinä ja kylminä iltoina takka ja kynttilät ovat jotain niin parasta. Itse rakastan sitä tunnetta, kun voi vetää villasukat jalkaan ja mennä valon luokse lämmittelemään vaikkapa kuuma kaakaomuki ja lukulehti mukana. Voisiko parempaa talvi-iltaa ollakaan!

Talvisin polttelemme meidän perheessä kynttilöitä aika usein, tietysti adventteina, itsenäisyyspäivänä kuin muulloinkin. Oma lempparini on ehdottomasti tuo alla oleva enkelikello, josta kuuluu supersuloinen kilinä kun kuumuus liikuttaa enkeleitä. Niin yksinkertainen ja kaunis.


Leppoisaa illan jatkoa :)

15 kommenttia

 1. Ihmettelen vähän tuota lukija määrää. 56 on aika suurimäärä blogille joka kertoo vain normaaleista päivistään ja ottaa kuvia pipareista :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:
  Miten tää asia voi ihmetyttää, kun et itse liity asiaan pätkän vertaa? :D
  No, joka tapauksessa en itse voi vastata tähän mitenkään, koska en tiedä syytä.

  Jännää, piparit ovat siis syy kaikkeen. Meepäs katsomaan suosittuja blogeja niin voin vaikka vannoa, että lähes jokaisessa on edes yksi kuva pipareista.

  Tai sitten mun blogini yksinkertaisesti kiinnostaa heitä, joka ei tainnut tulla mieleesi lainkaan. Normaalikin blogi voi olla hyvä, jos kertoo oikein ja mielenkiintoisesti. Hyvän bloggaajan ei tarvitse olla kovinkaan erilainen :)

  VastaaPoista
 3. Älä välitä anonyymeistä, suurin osa säälittäviä ja kateellisia ihmisiä jotka ei uskalla tulla omalla nimellään huutelemaan.

  VastaaPoista
 4. Sita:
  Kiitos, oon ihan samaa mieltä. Se on aika säälittävää tulla anonyyminä jotain valittamaan, mutta minkäs sille voi kun ne ei nähtävästi tiedä käytöstapoja netissä.
  Kritiikkiä tulee välillä - ja se on yksi puoli bloggauksessa, joten niitä on pakko osata ottaa vastaan. Ja mä osaan, joten siksi juuri en välitäkään anonyymien epäkohteliaista kommenteista. Rakentavaa palautetta voi antaa muutenkin :)

  VastaaPoista
 5. Terve, minua kiinnostaisi tietää että kun puhuit tuolla aikaisemmin väri viikosta vai olikos se päivästa, niin mistä nämä väriviikot tulevat? keksitkö itse vai luetko jostain? kiva idea tuommoinen :) Sitten vielä on ihan pakko kylyä : kuinka monta vaatetta vaatekkaapissasi oikein on?
  T: Kateellinen vaatteistasi ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:
  Heippa :) Meillä oli koulussa marraskuun puolella viikon ajan kestävä 'väriviikko', jonka oppilaskunta oli suunnitellut. Tarkoituksena oli vain piristää ankeaa syksyä väreillä.
  Maanantaista perjantaihin oli siis joka päivä oli eri väri tai aihe, jonka mukaan sai pukeutua.

  Joo, musta toi oli tosi kiva idea. Meiän koulussa se on ollut jo muutaman vuoden :)

  Aapua, en mä tiedä yhtään paljon mulla on vaatteita! En ole ikinä laskenut. Aika paljon niitä kuitenkin on! :D
  Hahah, äälä ole kateellinen ;)

  VastaaPoista
 7. Tarkoitin vain että kerot aika päiväkirjamaisesti ja yksityiselämästäsi, joita tuntemattomat lukevat. etkö mieti yhtään mitä kirjoitat? Mielestäni voisit keskittyä vain yhteen asiaan blogissasi, esimerkiksi shoppailuun (samalla muotiin, kauneus asioihin) tai sitten mielenkiintoisempia kuvia. Ja kuinkakohan moni lukijoistasi edes lukee blogiasi, tuntuu että he vain liittyvät lukijoiksi "koska toiki lukee". Ps.kuvia voi muokata

  VastaaPoista
 8. Ja en väittänyt etteikö pipareita saisi kuvata, mutta kuvasi ovat niin tavanomaisia että mikään niistä ei tee mielenkiintoista kuvaa.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi:
  No todellakin mietin! Ja en kyllä tiedä yhtään kuinka moni lukee, mutta mitä väliä sillä on sulle?! Jos sua ei kiinnosta tää blogi, älä lue. Niin yksinkertaista. Mä en muuta mun blogia vain ja ainoastaan sun takia.
  Ja mä muokkaan mun jokaisen kuvan.

  VastaaPoista
 10. Ai niin, vielä selvennykseski että tarkoituksenani ei ole arvostella sinua henkilönä, vaan blogiasi jotta se olisi mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi:
  Ymmärrän :)
  Ihan vinkkinä kuitenkin sanon, että kannattaa sanoa oma mielipide tai kritiikki ihan rekisteröityneenä henkilönä eikä anonyyminä. Se on hieman säälittävää siten.

  VastaaPoista
 12. miksi et voi hyväksyä blogiisi kiroilua yhteen kommentiinkaan jos se ei ole sinun laittama? Kiroilu on muutenkin niin yeistä mksi se olisi niin paljon.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi:
  No musta se ei vaan ole soveliasta netissä :) Ja jotain v-sanoja tänne mun blogiin - joo ei kiitos!

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)