7.1.2012

Arnolds

Nahkatakki: Only | Tuubihuivi: Seppälä | Paita: Monki | Farkut: Pieces | Kengät: UGG | Laukku: Louis Vuitton

Kävin tällä viikolla pari kertaa kaupungilla hieman piipahtamassa. Keskiviikkona ei tosin ollut mitään suurempia suunnitelmia kuin käydä Akseli Gallen-Kallelan näyttelyssä Tennispalatsissa ja Stockalla palauttamassa eräs ostos. Lisäksi käytiin myös Pizza Hutissa syömässä ja haettiin Arnoldista munkit kotiin vietäväksi (kinuski-creme... ♥). Semmoinen pikkuvisiitti siis :)

Torstaina taas poikkesin siellä kaverini Venlan kanssa alennusmyynneissä, joissa en ollut vielä lainkaan käynyt katsomassa tarjontaa. Kierreltiinkin ympäriinsä yli kolmisen tuntia kaupasta toiseen ja voin sanoa, että oli hieman kuuma niillä UGGeilla siellä pyöriä... Noo, en kyllä itse ostanut mitään, mutta hauskaa oli kivassa seurassa :)


Kävittekö te alennusmyynneissä? Löysittekö mitään?

6 kommenttia

 1. Löysin alesta (kerrankin) aika paljon kaikkee.. Mun aleostokset löytyy täältä: http://justfashion-nothinelse.blogspot.com/2011/12/damn-you-sales.html

  VastaaPoista
 2. vähän ihana blogi<3 jään lukijaks!

  http://morethanyouknow-sohvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Nami noi arnoldsin donitsit on ihanii! <3

  Ja mä kyl kävin alennusmyynneissä parinaki päivänä, ku ekaks menin iltapäivällä ja totesin et siellä oli ihan liikaa ihmisiä. Seuraavana päivänä menin sitte heti yhdeksältä aamulla kauppoihin, ja ei kyllä ollu yhtään liikaa ihmisiä! Suosittelen, jos vaa pystyy herätä aikasin :D Nimittäin silloin kaikki vaatteet on viel siististi, ne löytää helposti, sovituskopeissakin on tilaa eikä kassalla ole jonoa ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 4. roosa:
  Käynpä tsekkaamassa... :)

  sohvijauu:
  Voi kiitos paljon :)

  Rooosa:
  Niin on! ♥ Joo, aika monihan käy just noin aamuisin shoppailemassa välttäen tungosta :)

  VastaaPoista
 5. Oihh toi pizza! nyt tuli nälkä...:s

  PS. älä sotke / blurraa kasvoja , huonontaa kuvaa aika paljon...
  äläkä terävöitä kuvia kauheesti ::)))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:
  Hahaa ;)
  Kiitos neuvosta, laitan muistiin.

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)