8.1.2012

Loppusuoralla

Leivoin perjantaina muhkeita voisilmäpullia yksikseni... taikina kohosi tosi hyvin ja voi nam, miten hyvääkin se oli. Entäs valmiit pullat sitten? Voin vaan sanoa, että niiden maku oli siis niin ihana että oijoi sentään.

Miltäs näyttää?

Nyt kahtena viime iltana ollaan oltu perhetutuilla vierailemassa, joten en ole lähipäivinä kauheasti mitään ihmeempää tehnyt. Oon kuitenkin katsonut pari leffaa: Napapiirin sankarit ja Tiedän mitä teit viime kesänä. Toi Napapiirin sankarit on vaan niin hauska! :D Aika urakalla oon muutenkin noita leffoja tiiraillut loman aikana... hups.

Tänään aamulla meillä oli taas mukavaan aikaan futispeli, josta palasin pirteenä puoli kymmenen aikaan voiton hymy huulillani. Jep, puoli kymmeneltä. No hyvä puoli aikaisessa heräämisessä oli kai se, että huomennakin joutuu herätä aikaisin. Harjoittelua arkeen vai miten tän vois sanoa? Joululoma on siis nyt jo ihan loppusuoralla ja heti aluksi onkin mulla kaksi koetta. Jes.

5 kommenttia

 1. Pullat on ihanan näkösiä, nam!
  Napapiirin sankarit on hervottoman hauska leffa, vielä kun sitä Sergeitä (pää venäläinen), näyttelee meijän koulun vahtimestari ... Ja apua, kokeita nyt heti? Koita kestää! (:

  VastaaPoista
 2. k:
  Hehee, ja hyviäkin olivat! ♥
  Voi vitsi, vähänkö kiva :D Ja niinhän se on!
  Joo, valitettavasti :( Kiitos!

  VastaaPoista
 3. millä kameralla otat noita kuvia? :)
  ja nam noi pullat!

  http://dreamdiarie.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Marja:
  Sonyn vaaleanpunaisella pokkarilla (DSC-W350) :)

  Rebekka:
  Hehee, niinpä ;)

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)