8.2.2012

Käytetyimmät laukkuni osa 1/2

Kattelin noita teidän postausehdotuksia ja päätin toteuttaa sen laukkupostauksen käytetyimmistä laukuistani. Ja täältähän sitä pesee jopa kahden postauksen koosteella!

1. laukku: Guess
Tää laukku oli mun ihan eka oikea merkkilaukku. Sain sen jouluna 2008, ja se on ostettu Lontoosta. Ulkonäöstä sen verran, että laukku on musta todella suloinen ja kaunis. Just semmonen prinsessamainen pikkulaukku, joka tuo asuun tyttömäisyyttä. Ainut ongelma on kuitenkin sen vaaleanpunahtava väri, jonka kanssa on aina hieman vaikea yhdistellä asuja.

2. laukku: O.i.s, Aleksi 13
Mikä mainio kesälaukku! Käytin tätä viime kesän oston jälkeen tosi ahkerasti, sillä en ikinä raahaa kesäisin mitään isoa laukkua mukanani. Värikin on niin vaalea ja sen takia laukku sopii lähes kaikkien asujen kanssa. Kaiken lisäksi se käy loistavasta olalla roikkuen niin pyöräilyyn kuin ihan muuten vain hengailuun ja kesäjuhliin. Ihana ja tosi käytännöllinen!

3. laukku: Louis Vuitton
Ostin tän laukun Tukholmasta kesällä 2010. Tosi nätti ja aivan hintansa arvoinen. Ruskea väri sopii hyvin hiuksieni ja ruskean nahkatakkini kanssa, joten varsinkin viime syksynä käytin tätä laukkua erityisen tiuhaan tahtiin. Tykkään hirmuisesti - tää laukku tulee pysymään mulla tosi pitkään!

10 kommenttia

 1. Voi apua nää kaikki on ihania! <3 Voisin kuvitella minkä tahansa omaan laukkukaappiini. :D Saanko kysyä paljon Louis Vuittonin laukku maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, voi kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäät.
   Hmm, se taisi maksaa 700-800 euroa.

   Poista
 2. ...älä näytä enempää tai kuolen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, älä kuole! :( Näytän kuitenkin, sillä muuten tää mun kooste jää kolme laukkua vajaaksi! Ja se ei olisi kivaa ;)

   Poista
 3. kivoja laukkuja :)

  http://whenthatfalls.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oho, sullahan on kunnon laukkuja. Tai siis aitoja :D Hyvältä näyttää!

  http://colours-and-carousels.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no, näyttää ainakin olevan! :D Kiitos!

   Poista
 5. ootko rikas, kun sulla on luis vuittonin laukku ? Nehän on ihan hirveen kalliita :o hienoja laukkuja ! (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een mä vastaa tommosiin kysymyksiin! :D Mutta pakko myöntää, että onhan noi merkkilaukut kalliita.
   Kiitos paljon!

   Poista

Piristä mun päivää :-)