29.2.2012

Teemamuffinsseja

Koska en ennen hiihtolomaa ehtinyt näitä kuvia tänne jakaa, päätin tehdä sen nyt vihdoin ja viimein. Ja totta kai parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Ystävänpäivää eli tiistaita ennen hiihtolomaa vietin siis Venlan kanssa leipoen muffinsseja. Eikä ihan mitä tahansa muffinsseja vaan ystävänpäivämuffinsseja! Ja niitä ei edes tullut ihan pikkuinen määrä, sillä summa oli 41 muffinssia. Jep, 41. Oli ihan pakko laskea peltien muffinssit varmaan neljään kertaan ennen kuin pystyin tyytymään tohon lukuun. Olisi nyt ollut edes 39, niin olisi kuulostanut jo paljon paremmalta kuin yli nelkyt... huhhuh, toivottavasti Venla selviytyi syömisestä hiihtolomalla!

Ulkonäkö oli teeman mukaan aivan supersöpö ja täysin onnistunut, eikö vain, mutta voin kyllä myöntää että maku oli aivan yhtä ihana. Turkinpippuri-tuorejuustosuklaamuffinssit nompareilleilla sekä vaniljamuffinssit tomusokerikuorrutteella ja nompareilleilla. Voi nam.

2 kommenttia

  1. nuo turkinpippuri-tuorejuustomikälie muffinssit ei näytä kovinkaan herkullisilta, taikka kuulostakkaan, mutta varmasti hyviä :)

    VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)