10.3.2012

Lauantai

Haimme tänään ärrältä H&M-tilauksen. Äitini oli taas ilokseni jotain tilaillut sieltä, mutta kaikkein kivointa oli se että ne oli kaikki kivoja ja sopivia. Se on jo yleensäkin ihmeellistä ihan omissa tilauksissani, että kaikki jäävät ilman palautusta, sillä yleensä aina joku raukkaparka lähtee kotimatkalle suoraan kokeilun jälkeen. Tällä kertaa siis ihmeiden määrä kaksinkertaistui, kun äiti oli jopa osannut ostaa mulle mun mielestä kivoja vaatteita. Jeejee!

Siinä pientä silmäystä ostoksiin, eli tuo vaalea hamonen ja kaksi vihreää paitaa. Ja mikä ihme toi - sanottaisiinko vaikka kasa - on tossa paitojen vieressä? No, ne on ne mun ihailemat pilkulliset sukkikset. Hyvin näkyy, eikö vain?

Tällaista tänään, loppupäivän aattelin viettää vaan sohvalla makoillen hyvää kirjaa lukien. Okei, ehkä jotain pientä naposteltavaa mukana, mutta ei kai sitä nyt mihinkään mainita... Kivaa lauantai-iltaa!

10 kommenttia

 1. Noi Sophie Kinsellan kirjat on kyllä ihan parhaita! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin on, Himoshoppaajat ovat ainakin aivan ihania! ♥ Parasta hömppälukemista ikinä ja ne tosiaan voi lukea moneen kertaan ja silti vaan aina nauraa niille jutuille!

   Varsinkin kesälukemiseksi suosittelen Sophie Kinsellan kirjoja, niissä on jotain just semmoista kesäfiilistä nostattavaa iloa :)

   Poista
 2. ihania, voisko sun äiti tilata mullekin jotain kivaa...? :D

  http://neverruninthepool.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ihania, etenki noi pilkkusukkikset !:)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään niistä itsekin :) Ootan innolla jo ekaa käyttökertaa!

   Poista
 4. ihanan väriset noi paidat!

  ♥ http://u-nfabulous.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. ihana toi valkonen hame! meinasin itse ostaa samanlaisen, mutta joku vaan pidätteli :D

  http://www.ellataimi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)