16.3.2012

Taskutyttö

Noo, nyt on tainnut tulla aika asupainotteisia postauksia lähiaikoina, mutta ei kai se haittaa? Toisin sanoen on jäänyt muut jutut nimittäin hieman vähemmälle, joten aattelin nyt hieman kertoa lähipäivien menoista. 

Tai no joo, palataan vielä hieman viime viikonloppuun. Tajusin nimittäin, etten kertonut ainuttakaan sanaa mun sunnuntaileffapäivästä kaveriporukan kanssa (syyksi mainittakoot se, että unohdin kameran kotiin... ei ärsyttänyt ei). Olin siis muutaman kaverin kanssa leffassa katsomassa Matka 2 ja sen jälkeen piipahdettiin Chico's:ssa syömässä. Oli tosi ihanaa hyvässä seurassa!

Täksi viikonlopuksi on hieman sinnetänneminnesinnetonne -ohjelma (suomeksi: hyvin kiireinen), sillä tänään tulee vieraita, huomenna menen kaupungille sekä illalla mennään taas vieraille ja sunnuntaina menen kaverin synttäreille sekä harkkoihin. Onneksi kokeisiin ei ole lukemista ollenkaan, joten voi sinänsä ottaa aika rennosti. Kuten syömällä jätskiä - jotka juuri sain saaliiksi tosta ohi kiitävästä jäätelöautosta - ja lukemalla Sophie Kinsellaa. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia

 1. ihana toi hame ! (: oikeen piste i:n päälle (: mäkin olin tänään ekaa kertaa jäätelöautolla piiiiiiitkän talven jälkeen (;

  ja sul on TOSI hieno blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo sama, nyt ootan entistä enemmän vaan kevättä ja kesää! :D

   Kiitti! ♥

   Poista
 2. Näytät vanhempana varmasti tosi nätiltä kunhan opit pukeutumaan/laittautumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no onkos sulla vai jotain vinkkejä tähän? ;) Eli kiitos vai mitäs tässä pitäisi sanoa!

   Poista

Piristä mun päivää :-)