23.4.2012

Hullujen ostokset

No ei nyt sentään hullun ostokset (tai ainakaan tietääkseni en ole hullu :-D) vaan Hullujen päivien ostokset! Tämmöisiä sieltä siis tarttui mukaan...


Hehe, ainakin aikamoinen kasa vaatteita, kuten kuvasta näkyy.Toppi: Only | Raitapaita: Dr Denim (molemmat ostettu One Waysta)

Rakastuin hirmuisesti ton raitapaidan sävyihin ja tohon supersuloiseen taskuun. Ties mitä sinnekin voi piilottaa... niin ja joo, perustoppeja tarvitsee aina! Siinäkin on muuten pikkuinen etutasku, jonka tarkkasilmäisimmät ehkä just ja just hahmottaa noista kuvista... ai ei? No, sellainen siinä ainakin on. 

Taskupaitoja siis, mitäs muuta? No...

Farkut: Diesel (ostettu One Waysta)

... farkut! Diesilin sellaiset, tosi kivannäköiset päällä ja tietysti hyvää laatuakin. Varmasti näette niistäkin kuvia joskus lähiviikkoina! :) (apuvaa, milloin mä viimeksi oon laittanut asukuvia? niinpä.)Vyö: Gina Tricot | Kukkapinni: Stockmann

Jaa viimeiseksi esittelen pikkuisen kukkapinnin (kesäksi tosi kiva piriste hiuksiin!) ja vyön, joka esimerkiksi sopii hyvin noiden ostamieni farkkujen kanssa.

Huhhuh, siinä ne oli. Aikamoisia ihanuuksia mun mielestä. Mitäs te tykkäätte? Ja jos jokin oikein erityisesti kiinnostaa, niin kysykää ihmeessä tarkemmin. Tai sitten eikun kipskops ja kaupungille!

Ja ilman suklaata ei meikäläinen lähde Hulluilta päiviltä. Suklaapusut ja alla olevat konvehdit... jotain niin namia oikeesti.

5 kommenttia

 1. ihana postaus taas kerran :)
  mitä muokkausohjelmaa käytät kun saat tollasia kuvia mis on niiku monta kuvaa samassa? oon viisas selittämää mut siis niiku tossaki on noi onlyn ja dr denimin paidat samassa kuvassa.... miun on pakko tietäää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)
   Mä muokkaan kaikki kuvat picmonkey.comilla (ihan oikeestaan samanlainen kuin picnik) tietyn kokoisiksi ja sitten vaan yhdistän ne Paintilla yhteen. Niin simppeliä :)

   Eli en käytä mitään kunnon ohjelmaa kollaasin tekemiseen vaan liitän ne kuvat aina itse Paintilla yhteen.

   Poista

Piristä mun päivää :-)