15.4.2012

Ihonhoitotuotteita

Mua on jo pitkään häirinnyt nenässäni olevat mustapäät ja aattelin vihdoin tehdä niille jotain niille tarkoitetuilla, kunnollisilla aineilla. Kipaisin siis tutkimaan Stokkan kosmetiikkaosaston hyllyjä viime viikonloppuna ja mukaani tarttui kaksi jo aiemmin netistä etsimääni (ja monella auttanutta) konstia: jokapäiväinen kuorintavoide ja epäpuhtauksia poistavat tarralaput. Kaiken lisäksi ne olivat tosi halvat, joten ei se suuri menetys ole jos ne eivät autakaan. Toivotaan kuitenkin parasta...

Nyt oon jo kokeillut noita kumpaakin ja pakko sanoa, että ovat ne kamalatnenänpilaajat hieman vähentyneet! Ajan kanssa plus tolla jokapäiväisellä aamukuorinnalla luulen, että voisin todellakin saada ne joskus pois lähes kokonaan. 
Ja joo, noista tarralapuista en nyt tiedä: niistä en ole huomannut oikeastaan mitään apua. Pidetään ne silti mukana kuvioissa kerran viikossa.

Jos joku suositus pitäisi antaa muillekin tän asian kanssa pähkäilijöille, niin ostakaa toi kuorintavoide ja käyttäkää joka päivä, esimerkiksi aamuisin aina muun puhdistuksen yhteydessä.

Kuorintavoide: Neutrogena: Blackhead eliminating | Mustapäälaput: Nivea: Refining clear-up strips (ostettu molemmat Stockmannilta)

3 kommenttia

Piristä mun päivää :-)