29.4.2012

STOPPI NETTIHAUKUILLE

No nytpä tulee asiallinen postaus, joten olkaas valmiita!

Oon koko bloggaukseni aikana törmännyt paljon muissa blogeissa - ja omassanikin - esiintyviin ikäviin anonyymikommentoijiin, jotka vain haukkuvat bloggaajaa. Oli kyse sitten blogista, bloggaajasta itsestään tai vaikkapa kuvista - ihan mistä vaan, haukkumista se silti on ja kaiken lisäksi kiusaamista. Jep, ei se siltä kuulosta, vai mitä? Helppohan se siis on kun ei ota vastuuta omista sanoistaan. Tsot tsot, ei silleen pidä tehrä!

Miss Mixissä on nyt tän kuun lehdessä hirmuisen hyvä juttu nettihaukkujista, joilla ei yksinkertaisesti ole mitään käytöstapoja netissä. Eli toisin sanoen jutun aihe on nettikiusaaminen.


Kuvasin hieman noita tärkeimpiä kohtia, jotka halutessaan voi lukaista alta. Hyvä tapa ajatella on niin, että se on kuin käyttöohje siihen kuinka kommentoidaan tai luetaan toisen blogia. Ja sitähän se oikeestaan onkin :-D


Joo, eipä mulla muuta. Aattelin vaan tehdä tällaisen postauksen, kun onhan tää aika tärkeä juttu. Ja oon varma, että moni on samaa mieltä tästä asiasta kuin esimerkiksi Miss Mix tai minä. Eihän kukaan nyt kiusaamista halua, eihän?

Kuvat on siis otettu Miss Mixin toukokuun (5/2012) numerosta.

8 kommenttia

 1. Hyvän aiheen valkkasit! Useissa blogeissa tosiaan törmää ilkeisiin kommenteihin ja sellasiin missä anonyymi "arvostelee" blogia, vaikka todellisuudessa haukkuu sen täysin lyttyyn. Mietin joskus kuin joku jaksaa pahottaa toisen - varsinkin tuntemattoman ihmisen! - mielen.

  VastaaPoista
 2. tää on NIIIN totta !1:) tykkäsin iteki tästä jutusta ku luin (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä :) Saaneen kysyä mistä lehdestä kyseinen juttu on kotoisin?

  xx Heidi Caterina

  Käy kurkkaamassa mun muotiblogiin, SearchinforLBD.blogspot.com, toivottavasti tykkäät siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :) Juttu on tän kuun Miss Mixistä (5/2012), kuten kerroinkin tossa alhaalla pikkutekstissä.

   Juu käyn! :)

   Poista
 4. Tätä postausta oli kiva lukea, koska olit valinnu tosi ajankohtasen aiheen ja kirjottanu siitä hyvin! (: Ja oon niin samaa mieltä sun kanssa. En vaan tajua, että miten vaikee niiden anonyymien on tajuta, että bloggaajilla ja ihan muillakin haukkumisen uhriksi joutuneilla ihmisillä on tunteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :) No niinpä, just näin!

   Poista

Piristä mun päivää :-)