30.8.2012

MEKKOJA NYCISTÄ

Nyt on vuoro esitellä teille mun ostamia mekkoja NYC:stä. Ja nyyyt oon kyllä varma, että joku aatteli miksen esitellyt näitä muiden ostosten parissa silloin aiemmin! :-D Syynä on niinkin kaunis asia kuin rippijuhlat, sillä toi eka mekko oli mun päällä niissä. Oon siis hieman huijannut teitä, kun sanoin että näytin jo kaikki ostokset, kehkeh :-D Haha, sori oon ilkeä!
Mekot: New Yorkista (Macy's-tavaratalosta)

Ensimmäinen pitsimekko on ihan supersuloinen ja sopii mulle kuin nenä päähän (tai oikeestaan kuin mekko päälle, heheh). Lisäksi se on tosi mukava päällä eikä kiristä yhtään mistään! Ei oikeesti voisi parempaa mekkoa löytää kiireiselle juhlapäivälle - eli juuri sellaiselle kuin rippijuhlat.

Toinen mekko onkin ihan yllätys teille. Tai oli se mullekin yllätys kun kokeilin sitä siellä vaatehuoneessa NYC:ssä. Mä voin ihan rohkeesti sanoa, että melkeen hihkasin. Tai hihkasinkin. Toi nyt vaan on niin upea mekko, että mun oli pakko ostaa se... mutku en mä voinu jättää sitä kauppaan! :-D

Pitsimekon näette mun päällä tässä postauksessa ja ton toisen lupaan laittaa tuleviin joulujuhliin (johon onneksi on vielä piiiiitkä aika). Mitäs te tykkäätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)