16.10.2012

GALNA DAGAR

Kaikkea sieltä Hulluilta päiviltä meinaa ostaa. En ole oikein ikinä mitään kummempia sieltä löytänyt, mutta kyllä tälläkin kertaa jotain mukaan tarttui.Kipaistiin nimittäin Stockan Herkussa hakemassa suolaisia macaroneja, joita ei oltu vielä ennen testattu. Kerkesin jo itse asiassa maistamaan molempia makuja (taisivat olla homejuusto ja vuohenjuusto), ja pakko tällaisena herkkusuuna on kuitenkin sanoa että ne makeat versiot vievät voiton ainakin 100-0. Tai 6-1. Mutta ihan hauska oli kokeilla, oli nimittäin sen verran jännä maku :)

Herkun herkkujen (:D) lisäksi ostin röyhelöpaidan ja ihanan mustan arkikäyttöisen Tara Jarmon -merkkisen kotelomekon! Nyt mullakin on sellainen little black dress, joka mun on pitänyt hankkia jo jonkin aikaa. Jeii! Toi tulee oikeesti olemaan niin käyttökelpoinen, kun se käy sekä arkeen että juhlaan vaihtaen vain asusteita! :) Ja tosta kuvasta ei nyt näy niin hyvin, mutta mekossa on edessä vielä sellaiset supersuloiset taskut. Oikeen piste iin päälle, eikö!

Viimeisenä ostimme perinteisesti ton halvan Finnkinon leffalippupaketin. Pitäiskin muuten mennä leffaan käyttämään loput vanhenevat lippuset pois... Mutta mitäs te ostitte Hulluilta? :)

2 kommenttia

  1. En ees tiennyt että on olemassa suolasia macaroneja! pitää maistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pakko oli munkin maistaa kun kuulin :D

      Poista

Piristä mun päivää :-)