18.10.2012

KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA

Kävin tiistaina Svenska Teaternissa katsomassa Kristina från Duvemåla -musikaalin, jonka muuten on säveltänyt ja sanoittanut ABBA:n Benny ja Björn. Tässä tulloo hieman kuvia illasta!

Höh, teatterissa oli kauheen typerä keltainen valo joka paikassa eikä tää mun pikkuinen kamera suostunut tarkentamaan kunnolla :( Toivottavasti noista ny jotain saa irti - varsinkin noista väliaikatarjoilun leivoksista... ;)Pörröneule: Asos.com
Pitsihame: Asos.com
Laukku: Miu Miu
Korolliset nilkkurit: Andiamo
Villakangastakki: Seppälä
Villahuivi: Seppälä
Tupsu-kaulakoru: saatu lahjaksi
Hiuskukka: ostettu Stockalta

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kovasti esityksestä, mutta olis kyllä ollut kiva ymmärtää niiden puheesta hieman enemmän... Kristinan näyttelijä Maria Ylipää oli kuitenkin ihan mahtava! En tiiä tiedättekö, mutta se on se, joka näytteli myös Wicked:ssa sitä vihreää noitaa. Ja Maria on vielä kaiken lisäksi suomenkielinen ja puhuu ruotsia ihan älyttömän hyvin! Ja sen lauluääni oikeesti! Huhhuh, oon ihan kade.

Mutta tää tyttö lähtee nyt siis tänään illemmalla syyslomamatkalle Budapestiin ja palaa vasta sunnuntaina myöhään illalla. Seuraava postaus tulee siis vasta maanantaina ja sen jälkeen matkakuvia, jeii!! :) Eli moikkamoi!

4 kommenttia

 1. Kuka ottaa noi sun asukuvat :)? Ja menittekö koko perhe katsomaan näytöksen ? Ihanan näköisiä leivoksia !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti ottaa aina mun asukuvat :) Ja joo, oltiin koko perhe kun äiti oli varannut liput.

   Heh, maku oli vieläkin parempi! ♥

   Poista
 2. Oi mitä leivoksia... Ihana toi sun asu! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)