7.11.2012

BURGUNDY WINTER

Jeee, taas postausta ostoksista! Ei niitä lähiaikoina paljoa ole ollutkaan, haha :D Mun elämässä ei nyt yksinkertaisesti vaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä, lähinnä koulua ja futista and that's it. Lisäksi meillä alkaa nyt olla treenejä neljä kertaa viikossa, joten voi olla että se vaikuttaa hieman tän bloginkin sisältöön. Harmi sinänsä... mutta siksi laittakaapa vaikka joka postaukseen niitä postausehdotuksia, jos semmoisia siis putkahtaa mieleen - ne nimittäin oikeesti auttaa huimasti! :)

Asiasta kaulahuiviin ;) Elikkäs viime postauksessa kerroin, että tilasin Monkilta talveksi ihanat burgundyt lapaset ja kaulahuivin. Ihastus kasvoi rakkaudeksi, kun ne kotiutuivat näinkin ihanassa matkalaukussa! Kattokaa vaikka!!


Mutta eipä mulla nyt muuta, masentaa toi ilma tuolla ulkona. Kertokaa vaikka keskiviikon piristykseksi, millaisen talvipipon omistatte tai millaisen aiotte hankkia :D Laters!

4 kommenttia

 1. Oijoi, ihanassa paketissa tuli! Ja varsinkin paketin sisältö vaikuttaa myös tosi ihanalta!! :)


  reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaapa kivalta tää sun blogi :) Oli pakko tulla kommentoimaan et ite kotiutin kans tollasen huivin (& lapaset mutta mustina) ja oon kans aivan rakastunu niihi ! :)

  ♥: http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät :) Oi ne on varmasti kans aivan ihanat!

   Poista

Piristä mun päivää :-)