13.11.2012

ISÄNPÄIVÄBRUNSSI TÖÖLÖNRANNASSA

Sunnuntaina menimme syömään isänpäivän kunniaksi Töölönrantaan. Töölönranta on kaunis ja tyylikäs ravintola Töölönlahden rannassa ihan Kansallisoopperan vieressä. Olimme itse asiassa tässä samaisessa ravintolassa viime vuonnakin isänpäiväbrunssilla, mutta koska tykkäsimme siitä niin kovasti, halusimme ehdottomasti poiketa uudestaan. Ja ehei, ruoka ei todellakaan ollut nytkään mistään huonoimmasta päästä :D Mutta hei ennen kuin kuolaatte noita ruokakuvia, niin näytän vaikka ensin sen päivän asun!


Mekko: Tara Jarmon (ostettu Stockalta)
Laukku: Monki

Päällä mulla siis oli se Hulluilta päiviltä ostamani little black dress. Toi mekko on ihan törkeen ihana ja tosi mukava ja rento päällä. Alle laitoin vaan simppelisti valkoisen pitkähihaisen ja asusteeksi punaisen pikkulaukun. Vähän väriä tohonkin asuun oli nimittäin pakko laittaa :)

Mutta niin, se ruoka. Alkuruoan ja jälkkärin sai ottaa buffetista, mutta pääruoan sai valita kolmesta eri vaihtoehdosta (tässä koko menu). Itse valitsin metsäsienilasagnen, joka oli hirrrmuisen hyvää. Ja jälkkäri, mitäs siitä sanoisi... valkosuklaamousse ja suklaakakku, ei niitä voi ees sanoin kuvailla.


Jasiinä siis kaikki kolme ruokalajia. Koko tän herkkubrunssin kruunasi vielä, kun nappaillessani kuvaa lasagnesta kuulin erään pikkupojan sanovan "toi nainen otti kuvan" :D Haha, olin ihan otettu! ;)

Miten te juhlitte isänpäivää? :)


Tasan 200 postausta! ♥

2 kommenttia

 1. Voi tätä näläntunnetta ! :) Meillä annettiin iskälle kortit ja that's it...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä arvasin että joku sanoo noin :D Toi paikka vaan oli ihan törkeen ihana! ♥

   Mekin annettiin iskälle kortti :)

   Poista

Piristä mun päivää :-)