25.11.2012

VALMIINA JOULUUN

... tai en ehkä ihan, sillä joululahjoja en ole ostanut vielä ollenkaan! :-D Jouluvalot ja joulukoristeet me kuitenkin laitettiin jo paikoilleen, ja nyt pihan ikipikkuiset kartiokuuset, parveke ja koko koti on valmiina jouluun! Joulukoristeista en silti vielä ottanut kuvia, sillä mulla on teille joulukuussa semmoinen hassunhauska yllätys liittyen mm. niihin. Pari viime päivää meni kuitenkin jo hieman joulufiiliksissä, kun join glögiä, luin Demiä ja polttelin kynttilöitä. Nyt saa siis joulu tulla, tervetulloo vaan meidän kotiin! ;-)


Onpas ihanan lämminhenkisiä kuvia. Ja tosiaan meillä on nykyään tommonen uusi superihana adventtikynttelikkö, jos joku semmoisen tosta vikasta kuvasta bongasi! Ostettiin se viime joulukuun lopulla Tukholmasta ja nyt se pääsee vasta kunnolla näyttämään taitonsa. On se kyllä nätti!

Eilen lauantaina meillä oli muuten koulua, kun keskiviikko meni taksvärkissä. Koulupäivä oli keskiviikon lukkarin mukaan ja varsin toimelias: liikassa oli rentoutustunti, kemian tunnilla oli salissa näytelmä ja ranskan tunnilla katsottiin leffaa! Aika hyödyllistä tää koulunkäynti nykyään ;-)
Ja hei apuvaa, mulla alkaa nyt huomenna TET! Itse menen siis apteekkiin, jossa nää pari seuraavaa viikkoa varmaan pyörin ympyrää pää tyhjänä. Haha, mua vaan oikeesti jänskättää! Kertokaa vaikka sunnuntain iloksi jotain vinkkejä tai hassuja mokia teidän TET-harjoitteluviikoista! :-D Tsau!

8 kommenttia

 1. Mikä on TET =)? En aina pysy kärryillä haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TET eli työelämään tutustuminen. Työpaikka hoidetaan siis ihan itse ja sen tarkoituksena on vain antaa käytännön tietoa työelämästä :) Meidän koulussa TET on nyt kaksi viikkoa.

   Poista
 2. tää blogi on hieno!:)
  http://thisisgettingstronger.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. selasin pari ekaa postausta ja ne sai mut vakuuttuneiksi. aivan ihana blogi <3, hyviä kuvia ja ihan mielenkiintoisia tekstejä :)
  jos kiinnostaa käy katsomassa myös mun blogi
  http://iidu97.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, selaa vaan vielä pidemmälle jos kiinnostaa :-D Kiitti hirmuisesti!

   Joo käyn ehdottomasti katsomassa :)

   Poista
 4. ihana blogi sulla ja kiva nähä että joillaki muillaki on yhtä paljo joulufiilistä ku mulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Haha, joo, sitä kyllä tällä hetkellä löytyy vähän liikaakin :-D En nimittäin millään jaksais odottaa jouluun!

   Poista

Piristä mun päivää :-)