31.12.2012

KYSYMYKSIÄ VUODESTA 2012

Ihania vuoden 2012 viimeisiä tunteja muruset! Päätin nyt vastata näihin aina vuosittain blogeihin ilmestyviin kysymyksiin, kun huomasin sellaiset postaukset tänään Emmillä ja Annikalla. Näillä ihanilla tytöillä oli tosin jossakin kohtaa erilaisia kysymyksiä, joten itsekin hieman sovelsin niitä. Tai no lähinnä vaan päätin, mihin haluun vastata ja mihin en. Tässä siis pienoinen katsaus tähän kuluneeseen vuoteen viime kesän kuvien kera! :-)


Oletko saanut uusia ystäviä tämän vuoden aikana? 
Olen, todella ihania sellaisia.

Oletko tehnyt jotain sellaista tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? No kävin New Yorkissa, Torontossa ja Unkarissa, pääsin ripiltä, otin raitoja hiuksiini, olin töissä apteekissa... näitähän voisi listata vaikka kuinka monta! :-)

Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? En ole. Saa nähä, ehkä ensi vuonna tapaisin lukiossa jonkun kivan pojan...

Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta. Matkat, ehdottomasti. Ja tietty ripari ja rippijuhlat.

Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? Jotain pientä kinaa on varmaan ollut, muttei mitään sen pahempaa.

Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? Kai mä jotenkin olen henkisesti kasvanut ja kehittynyt. Ainakin toivottavasti :-D

Oletko lihonnut? En usko, mä oon varmaan aika samoissa mitoissa kuin viime vuonna tähän aikaan.

Oletko ollut elokuvissa yksin tämän vuoden aikana? En ole. Musta elokuvissa käyminen on jotenkin sosiaalinen juttu, jonne mennään tarkoituksella kaverin tai porukan kanssa. Jos haluaisin katsella leffoja yksin, kattelen niitä mieluummin ihan kotona peiton alla villasukat jalassa :-)

Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? En ole. En varmaankaan tuu koskaan ottamaan mitään näiden korvisten lisäksi...

Kuka oli paras uusi tuttavuus? 
Apuva, en mä osaa sanoa vain yhtä! Sanotaan vaikka riparikaverit :-)

Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei kai? :-D

Kuoliko kukaan läheisesi? Ei. Onneksi.

Missä maissa kävit? Thaimaassa, USA:ssa, Kanadassa ja Unkarissa.

Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012? Ainakin ihanan ja lämpöisen kesän. Ja stressittömämpää aikaa.

Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012? 25.8.2012, jolloin pääsin ripiltä ja meillä oli ihan uskomattoman ihanat juhlat täällä kotona :-)


Vuoden suurin saavutuksesi? 
Mulle ei ikinä tuu mitään mieleen täntyyppisissä kysymyksissä... ehkä yleisesti vaan koulumenestys?

…ja suurin epäonnistuminen? Ääh, en mä tiiä. Ei mulle mitään suuria epäonnistumisia ole tullut.

Kärsitkö vammoista? Eeen, futiksessa on nyt jotain pikku haavereita vuoden aikana tullut... mustelmia löytyy siis vähän sieltä sun täältä :-D

Mikä oli paras asia, jonka ostit? Näitäkin on vaikka kuinka, mutta ykköseksi menee ehkä tää mun juuri ostamani 600D. Se on nimittäin aika ihana.

Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Perheen ja ystävien.

Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? Varmaan vaan oman itteni käytös täällä kotona... ja ehkä parin muunkin tyypin koulussa.

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Hmm, no en mä nyt kauheasti rahaa mihinkään tuhlaile, mutta sanotaan vaatteisiin. En mä paljon muuhun rahojani käyttele, kun asun vielä ihan vanhempien katon alla...

Mistä innostuit eniten? Matkoista, varsinkin New Yorkin matkan tuun muistamaan aina. Tai no meen kyllä ihan varmasti sinne joskus uudestaankin - mun on vaan pakko päästä sinne Times Squarelle joskus uutenavuotena!! ♥

Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt onnellisempi vai surullisempi? En itse asiassa muista... varmaan aika samat fiilikset kuin silloin.

Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Olisin halunnut olla enemmän kavereitten kanssa. Arkena ei ehdi niinku millään! :-(

…entä vähemmän? Mä vihaan sitä, kun stressaan kaikenlaisista turhista asioista. Eli sanotaan vaikka se.

Miten aiot viettää uudenvuoden? Nyt onkin muuten hieman poikkeuksellinen uusivuosi, sillä ollaan vaan ihan kotona perheen kesken. Äsken valettiin tinaa ja vähän ennen puoltayötä mennään ampumaan raketteja. Kuvia tulee varmaankin lähipäivinä! :-)

Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? En mä mitään menneitä murehdi...

Rakastuitko vuonna 2012? Eeen.


Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? 
Täykkärit ja Olipa kerran.

Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En vihaa. Toi on muuten aika voimakas sana, sillä en mä voi vihata ketään henkilöä...

Mikä oli paras lukemasi kirja? Luin itse asiassa tooosi paljon kivoja kirjoja nyt viime kesänä, mutta uutta parhaimmistoa oli ainakin Camilla Läckbergin kirjat ja Nälkäpelit.

Mitä halusit ja sait? Hyviä kouluarvosanoja. Ystäviä. Uuden kameran. Noi nyt ainakin :-)

Mitä halusit, muttet saanut? Paremman ihon.

Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Mä oon katsonut niin hurjan määrän leffoja, joten tää on kyllä aika paha... yks uusi lempparini on ainakin Marley&Me. Se on niiiiin suloinen hömppäleffa.

…entä musiikillinen löytö? Ei mitään hajua, en tiedä ikinä mitään biisien nimiä tai esittäjiä :-D

Mitä teit syntymäpäivänäsi? Voi eiii, mun pää lyö ihan tyhjää! :-D Piti kaivaa Demi-kalenteri esiin ja tarkistaa oikea päivä heinäkuulta.... hmm, no tän mukaan ainakin oleskelin ihan kotona.

Ketä kaipasit? En kai ketään. Hyvähän se vaan on, ettei ole menettänyt ketään rakasta.

Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Äiti ja perhe ylipäätänsä. Ja tietty kaverit, futis ja bloggaaminen.

Ihanaa uutta vuotta 2013! :-)

Kuvat on otettu viime kesänä ja ne löytyy myös aiemmista kesän postauksista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)