8.12.2012

SNEAK PEEK: TAMARIS BOOTS

Tää tyttö osti taas uudet täydelliset kengät. Ja hei älkää yhtään kattoko pahasti, sillä tää ei ollut mitään heräteostosta nähnytkään! :-D Voin kuitenkin rohkeesti myöntää, että voisin tällä hetkellä vaan yksinkertaisesti kätkeä mun vaatekaapin täyteen ihania kesä- ja talvikenkiä, sillä mun kenkulimäärä ei valitettavasti ole mistään suurimmasta päästä... Ja hei tällaiset mustat hienot saappaat jokaisen tyttösen on vaan pakko omistaa - u know, nää on just tämmöiset korolliset mokkasaappaat, joista jokainen vastaantulija tulee ihan kadeksi, haha! ;-)

Kaikkein kivointa näissä on se, että nää sopii täydellisesti sekä hameen, mekon että farkkujen kanssa. Voi että mä haluun jo yhdistää nää johonkin asuun vaikkapa farkkujen ja jättineuleen kaveriksi!! :-)


Aattelin myös kertoa jotain kuulumisia tähän postaukseen, vaikka nää tylsät sneak peek -kuvat puhuvatkin jotain aivan muuta. Tälle ja viime viikolle on kuitenkin mahtunut kaikennäköistä pikku hässäkkää, esim. oppimista apteekkialasta, surua ja huolta läheisestä, BikBokissa vierailua, posket kipeinä nauramista, hyvästä kamerasta haaveilua, Demin lukemista (haha, suunnilleen sivu per päivä :-D), lumeen juuttumista, Picnicin salaattilla herkuttelua, leffan katselua (Marley&Me on aivan ihana leffa ♥) jajaja...
Toi BikBok on muuten tosi mahtava kauppa aivan uskomattoman ihanilla vaatteilla, mutta pakko sanoa että vierailu siellä oli aika nopsakka kun teki vaan mieli päästä ulos koko paikasta. Siellä oli nimittäin ihan hitsin ahdasta ja ihan liikaa porukkaa. En tiiä, jotenkin vaan oon sitä mieltä, että kaikki kivat kaupat vois pysyä siellä ulkomailla, sillä siten niitä vaatteita ei bongailisi joka toisen tyttösen päällä koulussa ja... no, se nyt vain on se fiilis, kun ostaa ulkomailta.

No, lähiviikot on siis koostunut lähinnä tollaisesta pikkuisesta arkihömpästä. Nyt mä kuitenkin taidan hiipiä juomaan kaakaota kanelilla ja kermavaahdolla (namnamnam), joten heipsan vaan kaikille! Ja ihanaa itsenäisyyspäivää tälleen jälkikäteen ;-)

6 kommenttia

 1. Tosi kivat saappaat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät ja kuten sanoit, niin noi sopii vaikka ninkälaiseen asuun! :)

  atc24h.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanat kengät! =)

  ♥: marriy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mä tiiän! Lupaan laittaa näistä vielä parempaa kuvaa jossain vaiheessa :)

   Poista

Piristä mun päivää :-)