14.1.2013

BANOFFEE

Seuraavana reseptinä aattelin antaa teille tän banoffeen, jonka kuvan näittekin jo aiemmassa postauksessa. Tässä kyseisessä herkussa on nimensä mukaisesti banaania ja toffeeta, jotka yhdessä luovat herkuttelijalle aivan täydellisen makuelämyksen! :-)



Banoffee

Pohja

200 g digestive keksejä
80 g margariinia

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Murskaa keksit ja sulata rasva. Sekoita ainekset.
3. Painele keksimuru kakkuvuoan pohjalle ja pienemmässä vuoassa hieman myös sen seinämille.
4. Paista pohjaa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.


Täyte
1 prk keitettyä kondensoitua maitoa
n. 2 banaania
3 dl kermaa
tummaa suklaata ja Daim-murskaa

1. Tee kinuski valmiiksi kondensoidusta maidosta.
2. Levitä jäähtynyt kinuski keksipohjan päälle. (ensimmäinen alla oleva kuva)
3. Viipaloi banaanit ja lado ne kinuskin päälle. (toinen alla oleva kuva)
4. Vatkaa kerma ja levitä se banaanien päälle. (kolmas alla oleva kuva)
5. Lopuksi voit ripotella kerman päälle rouhittua tummaa suklaata ja vaikkapa Daim-rouhetta. Päälle voit laittaa myös banaaneja. (ensimmäinen yllä oleva kuva)
6. Valmis! Ja eikun herkuttelemaan! :-)

Resepti © Belle Baie + oma sovellus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)