30.1.2013

COLD AS ICETässä hieman talvisia räpsyjä perjantailta! Päätin olla nopea ja napsaista muutamat kuvat alle kymmenessä minuutissa, mutta arvatkaapa mitä siitäkin tuli... no, mähän puhkuin niin paljon intoa tosta alkavasta auringonlaskusta, että tuolla lumikinoksissa tallustellessani aikaa vierähti hieman enemmän kuin alunperin oli suunnitelmissa - pyörin ulkona nimittäin yli tunnin verran, vieläpä ilman lapasia! Palkkioksi siitä sain ainakin jäätyneet sormet ja hyvän mielen, mutta ensimmäisen sain onneksi mukavasti parannettua kupposella kuumaa teetä, hehe :-) Lisää kuvia siitä itse auringonlaskusta saatte varmasti lähipostauksissa...

Nyt kuitenkin taitaa olla aika ottaa ruotsin kirja käteen ja lukea viimeiset (ja ensimmäiset) tsemppaukset ennen huomista koetta. Ei siis muuta kuin moikkamoi ja kivaa keskiviikkoiltaa ihanat :-)

14 kommenttia

 1. oot hyvä kuvaaja, nättejä kuvia ! (:

  VastaaPoista
 2. voi ei, aivan ihana blogi sulla, ehdottomasti liityn lukijaksi :)

  ps. millä kameralla kuvailet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti, pelastit mun illan :-) Kiitos! ♥

   Kuvailen Canonin 600D:llä, jonka ostin itse joululahjarahoillani suunnilleen kuukausi sitten. Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen :-)

   Poista
  2. itsekkin harkitsen samaaa kameraa mutta en tiedä sitten onko sillä Canon EOS 1100D:llä yhtään eroa siihen 600 :DD

   Poista
  3. Kuulemma on, varsinkin paremmalla objektiivilla ero on huomattava :-) Mä tosin kuvailen vaan tällä kittiobjektiivilla, mutta mitä nyt oon vähän kattellut, niin tälläkin saa jo parempia kuvia kuin 1100D:n kitillä.

   Jos sulla on muuten jotain kysymyksiä tästä kamerasta, niin kysy ihmeessä! :-)

   Poista
  4. haha, ehkä sellanen pieni kysymys sinulta että mitä mieltä olet kun.. ite olen 4kk pääst 14v ja käytössä joku Olympuksen järjestelmäkamera (10megapixelii)niin oisko se 1100D parempi vaihtoehto nyt tälle nuorelle neidille kuin se 600D, itse en osaa yhtään pääättää :''DDD

   Poista
  5. No mä en voi sitä sun puolesta päättää, mutta voin tietysti sanoa oman mielipiteeni :-D

   Kuvailin ennen 600D:tä ihan tavallisella Sonyn pokkarilla, joten tämä kyseinen kamera on mun ihan ensimmäinen järkkäri. Muutos oli siis aika suuri, kun tähän vaihdoin nyt vuodenvaihteessa :-D Valitsin tän 600D:n, sillä olin kuullut siitä paljon hyvää ja en halunnut ostaa heti 'huonoa' järkkäriä. Musta kannattaa mieluummin panostaa edes hieman kalliimpaan kuin ostaa se halvin ja 'huonoin', jos niin nyt voi tässä tapauksessa sanoa. Kun on hyvä runko, niin sitä ei välttämättä tarvitse vaihtaa varmaan ikinä mihinkään muuhun :-)

   Kannattaa kuitenkin mennä ihan oman mielen mukaan ja ostaa se, mikä itsestä tuntuu hyvältä :-)

   Poista
  6. kiitos tuosta, tuli hyvä mielikin kun tän luin :)

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia ! Ja ihailtavan usein jaksat postata ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Hihi, se on vaan niin kivaa ;-)

   Poista
 4. Iha sika kivoi kuvii ! Muutenki kiva blogi jäin seurailee :) http://www.annijanika.blogspot.fi

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)