20.1.2013

MATKASUUNNITELMIA

Huomenta ihanat! Tää viikko on kulunut nyt hyvin normaalilla rytmillä mahduttaen mukaansa kuitenkin muutaman kivan ja yllättävänkin asian - varattiin nimittäin huhtikuulle Tallinna-reissu äidin kanssa ihan kahdestaan! Hihi, maltan tuskin odottaa että pääsen hypistelemään Stradivariuksen, Bershkan ja monen muun ihanuuskaupan vaatteita :-) Tai no joo, itse asiassa sitä ennen on tiedossa vaikka kuinka paljon ihania häppeninkejä, joista hehkun intoa vieläkin enemmän... ♥


Burgundy pitsitoppi: Vero Moda | Burgundyt sammarit: Stradivarius (ostettu Budapestista)
Korolliset saappaat: Tamaris (ostettu Stockalta)

Asua muutaman päivän takaa, jolloin oleskelin joululahjaksi saamallani burgundylla pitsitoppilla sekä samanvärisillä sammareilla, joten ystäväni kommentti "oho, ootpas sä... burgundy" oli aika osuva ilmaus, haha :-D Voi että, miten kovasti ihminen voi olla rakastunut tohon yhteen ainoaan väriin... Jalassa mulla muuten komeili vielä noi mun rakkauskenkulit, nimittäin Tamaris-saappaat.

Tällä hetkellä mun matkakuume hipoo jotain olematonta maksimirajaa (osasyyllinen taitaa olla toi nyt varattu Tallinnan matka), vaateinspiksiä pursuaa ihan korvista ulos (tosin vaatteista, joita en omista - vielä) ja löydän itteni yhä useammin kattelemassa diy- ja neulomisjuttujen ohjeita. Tää on siis taas tätä aikaa ja ihan kivahan se on sinänsä kun haluja riittäis vaikka mihin, mutku mitään ei vaan saa aikaiseksi :-D Ehkä keväällä sitten, sillon kun kaikki on aina paremmin, eiks ni!

Nyt mä taidan tänään vaan lepäillä kotona koko päivän, kun eilen oli aika rankka päivä kahden pelin ja vieraitten luona olemisen takia. Kivaa sunnuntaipäivää! :-)

Pöh, olis muuten pitänyt käyttää salamaa noissa kuvissa... ei noista näe yhtään mittään :-(

4 kommenttia

 1. hih :D kirjotat kivasti! Toi pitsitoppi on iiiiiiihana <3

  http://uniquevisionnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, eikös se niin mene, että kivaa tekstiä on kivempi sekä lukea että kirjoittaa ;-)

   Kiitos, tykkään siitä itsekin! ♥

   Poista
 2. ihanan värinen toi toppi! ja oot kaunis :)

  http://liwlf.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)