2.1.2013

NEW YEAR'S EVE

Nyt on raketit ammuttu ja tinat valettu sekä ehditty elää jopa yksi päivä tätä nyt alkanutta vuotta. Tää uusivuosi meni kotona vähän turhankin leppoisin tunnelmin, mutta ihan hauska oli olla vaan ihan oman perheen kesken. Tekstiä en nyt tosta illasta saa naputelluksi näköjään lainkaan, joten annetaan näiden aika mitäänsanomattomien (?) kuvien puhua puolestaan tälläkin kertaa :-D


Raketteja, kynttilöitä, tinaa ja tähtisädetikkuja. Valoa tuli pimeyteen aika lailla ja jatkuvaa rakettien pauketta kuului pitkälle yöhön saakka. Tämmönen uusivuosi tällä kertaa.

Nyt onkin sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Uudenvuodenlupauksia en tee ikinä oikeestaan nimeksikään, mutta nyt tän vuoden aattelin ainakin aloittaa herkkulakolla. On taas vaihteeksi nimittäin tullut syötyä lomalla jotain, haha... No lupauksia ei siis satele tälle vuodelle hirveesti, mutta toiveita sitäkin enemmän. Toivon, että saisin paljon kavereita lukiossa. Toivon, etten stressaisi niin paljon. Toivon, että oppisin käyttämään kunnolla tota kameraa. Toivon, että olisin terve. Toivon, että kaikki menis just niinkuin mä haluisin. Toivon, että kasvaisin henkisesti tosi paljon. Toivon, että tästä vuodesta tulis mun paras vuosi ikinä.

Sanotaan nyt vielä toistamiseen eli loistavaa alkavaa vuotta kaikille! Toivottavasti tää vuosi tulee olemaan teille kaikille paras vuosi ikinä! :-)

En muuten ikinä opi kirjoittamaan 2013 mihinkään.

4 kommenttia

 1. kiva ku sait ton uuden kameran , ku kuvat näyttää jo heti paljon paremmilta!!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii, no niinpä! Kiitti, tosi kiva kuulla :-)

   Poista
 2. Hyviä toiveita oot esittäny ens vuodelle, jo niiden miettiminen usein edistää sitä, että alitajusesti niitä kohti pyrkii. Ja sillon toiveista tulee toteutuneita tavotteita:) Hirveesti tsemppiä tälle kuluvalle vuodelle!

  http://ainahukassa.blogspot.fr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinpä, oot ihan oikeessa :-) Tosin kyllä tolta listalta aika monta muutakin asiaa löytyisi, hehe... :-D
   Kiitos paljon, sitä samaa sulle! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)