10.1.2013

SAME OLD, SAME OLD


Huomenta ihanat! En ole jaksanut ottaa mitään kuvia nyt lähipäivinä, joten etsin vähän aikaa sitten otetut tunnelmakuvat tälle päivälle. Mua jotenkin ahdistaa tää ohikiitävä aika, kun vastahan sitä oltiin syyslomalla Budapestissa ja nyt jo mennään seuraavaa vuotta hirmuista vauhtia. Ja kohta on se yhteishakukin. Kaiken lisäksi tän jakson koulujutut on joululoman takia jossain aivan muualla kuin mun päässä, ja kohta alkaa jo ekat koepäivätkin putkahtaa esille kalenterin sivuilta... No, arki tässä kuitenkin pyörii samaa rataa kuin ennenkin. Koulu, futis, koulu, futis, koulu.

Nyt mun fiilis on tän tekstin jälkeen kyllä ihan tämmöinen, joten taidan lähteä höpöttelemästä sekavia ja painua kouluun. Ihanaa torstaita! :-)

8 kommenttia

 1. Hei! I just found your blog and it is amazing!

  I am following your blog and I hope you will follow mine too!

  Also, I would love it if you checked out my latest letter, for Phillip Lim here http://lettersfromtvc.blogspot.ro/2013/01/dear-phillip-lim.html

  xoxo,
  Ana V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi sweetie and welcome to my blog :-)
   Oh thank you so much! Of course I can check your blog, I'll do that right away :-)

   Poista
 2. All the food on the second picture looks great!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And it was also very good! In fact, I tried this cheese fondue for the first time and I liked it very much. It's great that there are so many options that you can dip into cheese :-)

   Poista
 3. siisti blogi sulla ja oot ihana (::

  VastaaPoista
 4. ihana blogi sulla, tykkään erityisesti tästä ulkoasusta! oot jotenki ihana ihminen:-)

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)