16.1.2013

VÄRIÄ KYNSIIN

Joku joskus aikoja sitten kyseli multa, millaisia puteleita mun kynsilakkapussista mahtaisi löytyä. Tää toive oli itse asiassa unohtunut multa jo ihan kokonaan, mutta silti se onneksi putkahti mieleeni eräänä päivänä katseeni käännähtäessä sattumalta tähän kyseiseen pussukkaan. Ja jos oikein rehellisiä ollaan, niin mahdollisesti monen, monen kuukauden käyttämättömyyden jälkeen (hups! :-D). Eipä siinä sitten kauan nokka tuhissut, kun jo nappailin lakkoja pussista aikamoisella vauhdilla ja aloitin inventaarion. Noo, mitäs sieltä sitten löytyi?


Punasävyisiä ainakin. Liikaa. Oon muistaakseni saanut näistä suurimman osan ihan lahjaksi, mutta pakko myöntää ettei kunnon käyttöön ole päässyt kuin muutama puteli. Noi kasariluvun mieleen tuomat pinkit eivät nimittäin ole ihan mun juttu, joten tyylikäs burgundy olis ihana piristys tonne punasävyisten joukkoon :-)


Muutama vihertäväkin lakka siellä pussissa möllötti. Tosta ällötysvihreästä en oikein tykkää, mutta noi kaksi muuta ovat ihan potentiaalisia vaihtoehtoja kynsiini. Essien lakkoja olis muutenkin kauheen kiva saada enemmän, ja varsinkin mintunvihreä olis aikamoinen herkkuväri ensi kevään kynsissä :-)


Kultaa ja beigeä multa löytyi näköjään hirmuisen vähän, ja toinenkin noista on itse asiassa vain vahvistava aluslakka. Ja toinen ikivanha, haha :-D Nude ja harmaanruskea voisivat olla kaksi uutta lempparia tähän sarjaan :-)


Ja viimeisenä lilansävyiset ja synkkä musta. Tota mustaa mä ole muistaakseni käyttänyt kuin kerran halloweenina, mutta kaipa sellainen masisväri kaikilta pitäisi löytyä. Ja sähäkkä glitter on tietysti ihan ehdoton! Kaunis vaaleanlila ja Nubarin black polka dot pitäisi ehkä kuitenkin hankkia tätä riviä koristamaan :-)


Nonni, sellainen sateenkaarirykelmä sieltä löytyi. Aika pikkuinen, joten siksi päätinkin näitten kuvien ottamisen jälkeen tehdä yhden lisäuudenvuodenlupauksen: Hanki paaaljon lisää uusia ja ihania kynsilakkoja. Ja en muuten varmasti aio hankkia mitään halpislakkoja, jotka koristavat kynsiä vain yhden vaivaisen päivän. Piste. Essien tai O.P.I.:n ne olla pittää :-)

Olisko teillä muuten jotain vinkkejä kynsienhoitoon? Kuinka pitää kynsinauhat siisteinä ja kynnet vahvoina? Miten kynsilakan saa pysymään pitkään? Haha, mä oon nimittäin aivan toivoton tunari näitten kynsien kanssa, sillä ne koko ajan vaan katkeilee ja lakatkin pysyy just ja just pari päivää. Jelppiä tarvitaan, tytöt! :-D

Ihanaa keskiviikkoaamua, tää tyttö lähtis tästä nyt koulua kohti! :-)

6 kommenttia

 1. Video johon kysyin aikaisemmin lupaa, on nyt valmistunut.

  Jos kiinnostaa tsekata:
  http://diibadaabaworld.blogspot.fi/2013/01/153-upeat-25-blogia.html :D

  VastaaPoista
 2. Se kynsilakka merkki on O.P.I. eikä O.I.P. ja halpis lakat koristaa kynsiä vain yhden päivän jos et laita alus- ja päällyslakkaa. Ihan vinkkinä vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, kirjoitusvirhe! Kiitti korjauksesta :-D

   Mä itse asiassa laitan aina alus- ja päällyslakkaa, mutta ei sekään auta :-( Heti yhden hiuspesun jälkeen on jo kynsien päät ihan tyhmän näköiset... byhyy!

   Poista
  2. Se ei välttämättä johdu lakan halvasta hinnasta vaan omien kynsien laadusta miten kynsissä pysyy lakat. Jos lyhentää kynsiä kannattaa viilata ja mieluiten lasiviilalla (paperi viilat on pahasta.) :D Ja käsiä kannattaa rasvailla, kynsiäkin myös. Kynsinauhojakin tarvii hoitaa ja jos kynnet katkeilee ja lohkeilee kannattaa syödä monipuolisesti ja päälle vielä vitamiineja. Itse suosittelen Piimax C+Biotiinia, auttaa kynsien katkeiluun/lohkeiluun ja vielä hiuksiin ja niveliinkin kaupan päälle. :) Toivottavasti tästä oli apua. :)

   Poista
  3. Oi kiitos tosi paljon :-) Tommonen lasiviila pitäisikin joku kerta ostaa...

   Poista

Piristä mun päivää :-)