22.1.2013

YVES ROCHERHuomenta huomenta! Nyt tulloo hyvin nopsakka ja pikkuinen postaus (tai no mitäs muutakaan olisi luvassa, jos tälleen aamukiirellä alkaa postausta väsäämään, haha :-D), joten olkaas valmiita! Haettiin nimittäin edellispäivänä paketti Yves Rocherilta, jonka sisältä paljastui yllä olevia ihanuuksia. Alunperin mun ei itse asiassa pitänyt kuvailla niitä ollenkaan tänne blogin puolelle, mutta nyt valoisaan aikaan päätin muutamat kuvat napsaista kun ne kädenmitan päässä musta olivat. Eipä mulla muuta sanottavaa noista oikeestaan olekaan, kuin että noi suihkusaippuat on oikeesti ehkä maailman ihanimman tuoksuisia. Varsinkin toi kahvipapu, se on mun ikuinen lemppari. ♥

Ohops, nyt kyllä täytyy juosta! Pahoittelut tällainen pikkupostaus, mutta ehkä tämmöisetkin on välillä ihan hauskaa vaihtelua... Moikkamoii :-)

14 kommenttia

 1. Yvesin suihkusaippuat on kyllä oikeesti parasta! Ne on vielä edullisiakin niin niitä raaskii ostella monta kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinpä, noiden kanssa suihkussa käyminen on ihan luksusta :-D ♥

   Poista
 2. oiii noi on oikeesti niiin ihanan tuoksusia noi suihkugeelit!! :-)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana blogi tämä ♥

  http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Blogisi pääsi kuuden parhaan joukkoon linkaa blogisi postauksessani ! http://inspire-to-be.blogspot.fi/2013/01/linkkaa-blogisi-top-6.html

  VastaaPoista
 5. Mua ärsyttää vieläkin, kun kerran jäi uimahalliin yks tollanen yves rocherin saippua :-D hihi mutta takaisin aiheeseen, kiva postaus!(-:

  VastaaPoista
 6. ihana blogi sulla :)
  hensusblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. noi näyttää niin raikkailta! ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin ne onkin, varsinkin toi granaattiomena on tuoksultaan oikea raikkauden huippu! :-D ♥ Kiitos paljon!

   Poista

Piristä mun päivää :-)