14.5.2013

ÄITIENPÄIVÄ


Hih, annoin sunnuntaina äitille lahjaksi kaksi uusinta Muumi-mukia valkovuokoilla! Tein tänne joskus aikoja sitten postauksen meiän kaikista yli neljästäkymmenestä Muumi-mukista, joten nyt kokoelmaan tuli taas kaksi uutta lisäystä. Valkovuokkoja kävin perinteisesti poimimassa läheisestä metsästä, mutta ihan tyhmää kun ne ei suunnilleen kestä edes yhtä päivää nuutumatta... pöh :-( Mutta mites teiän äitienpäivä?

Tää viikko tulee olemaan ihan hirmuisen kiireinen kokeiden takia, joten pahoittelen mahdollista hajamielisyyttä tän blogin suhteen. Yritän kuitenkin pitää postaustahdin entisellään, joten ei hätiä mitiä! Heh, toivottavasti en kuitenkaan ala höpötellä teille ruotsiksi tai kertoa jotain ministooria yh:n tuomioistuimista... ;-) Tsemppiä kaikille kokeisiin, kyl me tästä selvitään! ♥

12 kommenttia

 1. Mahtavii kuvii! :)

  aureliakatarina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Muumimukit on niin ihania! Meilläkin oli aikoinaan melkein kaikki mukit, mutta hylly jossa niitä säilytettiin tuli alas ja kaikki särkyi! :(:( Nyt on taas kerrytetty kokoelmaa, mutta eipä niitä kausimukeja enää mistään saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin on, rakastan niitä! ♥

   Voi eiiii, ihan kamalaa! Kyllä se tunnearvo kuitenkin on niissä kaikkein tärkeintä, vaikka toki hintakin on vanhimmissa kappaleissa nykyään aika kovaa luokkaa... muakin harmittais ihan hitsisti! :-( Iso höh!

   Poista
 3. Ihana lahja ja tsemppiä kokeisiin!:)

  VastaaPoista
 4. Piti tulla vielä kertomaan että mainitsin sinut täällä: http://truemoods.blogspot.fi/2013/05/vihdoin-linkita-blogisi-lempparit.html :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, oon ihan otettu! :-) ♥

   Poista
 5. Pääsit suosikkeihin "Linkkaa blogisi" -postauksesta :)http://jussilaa.blogspot.fi/2013/05/tassa-ne-tulee.html

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)