12.5.2013

KESÄFIILISTELYÄ

Ette varmaan tiiä yhtään, onko se kesä tulossa vai ei, joten aattelin todistaa sen teille! Tai siis tehän ette osaa itse katsoa ulos, ettehän? ;-) Haha, ei vaan meikäläiselle tulee aina tälleen loppukeväästä kauhea addiktio kuvailla kaikkia asioita, jotka jotenkin luovat mielikuvia sinne ihanaan kesään... kukat, hiirenkorvat, nurtsi - u know that feeling? Ai että on vaan mahtavaa ajatella, että kesä on vielä kokonaan edessäpäin! ♥


Todistusaineistona kävin napsimassa vihreitä räpsyjä lähiympäristöstä (eli niistä yllä mainituista kuvailuriippuvuuksista). Jätin meidän pihan kesäkukkaset vielä kuvaamatta, sillä oon varma, että saatte niistä vielä yliannostuksen kesällä :-D Haha, mutta hei kesäkukat on kesäkukkia. Ne on ihania.

Tänään olis tarkoitus aloittaa vihoviimeiset koepuristukset ennen kesälomaa, huh! Ensi viikko vielä niin ai että, mikä vapaus sitten koettaakaan. Saa nähä, millaiset ilonhihkaisut multa tänä vuonna pääsee tänne blogin puolelle... hehe, mutta hei meen nyt riippumattoon lukemaan kokeeseen nro 2. Aurinkoista sunnuntaita! :-)

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia! :) Mutta täälä lapisa kesä ei näy missää :D Luntaki vielä maasa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Eikäää, voi miten masentavaa... :-D

      Poista

Piristä mun päivää :-)