30.6.2013

BLOGLOVIN' JA BLOGILISTA

Tiiätte varmaan, että moni on levitellyt semmoisia huhuja, että toi meidän oma Bloggerin lukijasysteemi lakkautettaisiin. Näin asia ei siis ole, joten osa on kaakattanut ihan turhasta :-D Lukekaas tämä ja tämä postaus, mikäli asiasta on vielä epäselvyyksiä.

Mutta niin, aattelin nyt samalla muistuttaa teitä, että mun blogiahan voi seurata myös Bloglovinin ja Blogilistan avulla. Mä itse oon nimittäin ajatellut siirtyä tohon Blogloviniin pikkuhiljaa... Bloglovin' on vaan oikeesti sata kertaa parempi kuin Blogger. Vai uskaltaako kukaan väittää, etteikö olisi kohdannut minkäänlaisia ongelmia Bloggerilla seuratessaan? Myöhässä tulevia postauksia? Postauksien väliin jättämistä? Sitä mäkin ;-)

5 kommenttia

 1. oikeesti?!eiks meijä bloggaajien tarviikkaa siirtyy blogloviniin !huh,jee !mäku koitin sitä, nii se oli himpskatin vaikee käyttöne se bloglovin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos et lue blogeja Google Readerin kautta, niin ei hätiä mitiä! :-) Siinä tapauksessa voit hyvin jatkaa Bloggerin lukijasysteemissä (jota ei siis olla lakkauttamassa)!

   Aluksi se voi tuntua hankalalta, mutta nykyään se on musta todella kätevä tapa seurata blogeja :-)

   Poista
 2. Bloglovin on oikeasti vaan niin helppo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin on! Lisäksi siinä on monta hyvää ominaisuutta, jotka Bloggerin lukijasysteemistä puuttuu :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)