25.6.2013

JUHANNUSRELEET


Heipsan ja hellurei! Palattiin sunnuntaina juhannuksen vietosta, mutta emme kyllä paljoakaan ehtineet kotona olemaan... eilen suunnattiin nimittäin taas Vierumäelle, jossa tullaan löhöilemään koko tää viikko. Luvassa tenniksen pelaamista, lenkkeilyä, lukemista sekä tietysti auringonottoa. Ja tehdä ei mitään lötköpötkövaatteissa. Kuulostaa ihan kivalta, eikös!

Itse juhannuksesta saatte kuvia vasta tän Vierumäki-viikon jälkeen, sillä en ole ehtinyt kuin lataamaan ne kuvat koneelle. Aattelin nyt kuitenkin alkajaisiksi näyttää, millaisella asulla oleskelin siellä Ahvenanmaalla! Molemmat - sekä paita että hame - ovat Tukholman ostoksia, jotka tuun myös esittelemään teille nyt lähiaikoina. Ehkä mä ehdin kirjoittaa ajastetun postauksen niistä tälle viikolle, hmm... no mutta eipäs mulla muuta, pienet moiksut tulin vain heittämään. Toivottavasti teilläkin oli mukava juhannus! :-)

12 kommenttia

 1. Miten oot saanu näiden kommentoijien kuvat pyöreiks? toivottavasti ymmärrät mitä tarkotan :D

  Ihana blogi, oot nätti :)

  http://borntobeilona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuva, en kyllä ihan tarkalleen muista! :-( Lisäsin vain jonkinlaisen pätkän html-koodiin Comments-otsikon ylle ja siinä se. Pähkäilin itsekin sen kanssa vaikka kuinka kauan... Mutta hei googlettamalla löydät varmasti apua! :-)

   Kiitti paljon! ♥

   Poista
 2. Ihana asu!! :) hihi toi hame näyttää samallaiselta ku se mun hame :D Eli sanomattakin selvää, että se on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti Rosa :-) ♥
   Itse asiassa kysyin sulta siitä just sen takia kun olin kattellut Topshopin nettisivuilta sellaista, joka näytti ihan samanlaiselta kuin se sun hamonen! Ja jonka siis nyt Tukholman Topshopista ostin, heh! :-D Eli sama taitaapi olla. Se vaan on niiiin ihana! ♥

   Poista
 3. aivan ihanat vaatteet!! ♥

  http://it-brightens-someday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oon seuraillut sua tätä blogia jonkun aikaa, tää vaikuttaa kyllä tosi kivalta, uus lukija :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tosi kiva kuulla :-) Tervetulloo vaan! ♥

   Poista
 5. kiva blogi! :)

  http://ourlifebyhannasaana.blogspot.fi/ Tarttisin postausehdotuksia omalta osalta tylsään blogiin! Olisi kiva jos saisin edes joltakin jonkinlaisia postausehdotuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :-) ♥ Käyn kurkkaamassa!

   Poista

Piristä mun päivää :-)