15.6.2013

MOTIVAATIOTA LIIKKUMISEEN

... nimittäin vaatteiden avulla! Pirteät ja räiskyvät värit eivät voi muuta kuin kasvattaa liikuntaintoani, joten päätin kerrankin ostaa vähän paremmat urheiluvaatteet noiden vanhojen ja rikkinäisten rytkyjen tilalle. Poikkesin siis Stadiumissa tässä vähän aikaa sitten ja mukaan tarttui alla olevat väriloisteet! Kyllä näillä kelepaa tuolla lenkkeillä - tai edes niinä harvoina kertoina kun käyn, haha! ;-)


Mä muuten lupasin teille myös sen kesäsuunnitelmat-postauksen, mutta valitettavasti joudun lykkäämään sitä hieman. Mun piti nimittäin ottaa siihen kivat kesäkuvat, mutta nää ilmat viittavat tällä hetkellä jonnekin aivan muualle... ettäs niin. Mutta eipä sillä varmaan niin kiirettä ole, kaikki ajallaan! :-D

Huomenna me joka tapauksessa lähdemme pikkuiselle laivamatkalle Tukholmaan, josta rantaudumme kotiin vasta keskiviikkoaamuna. Palaillaan siis silloin, joten morojens mussukat! ♥

10 kommenttia

 1. Ihanan pirteitä urheiluvaatteita! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäitä nuo! Pitäis itekin miettiä tuollaisten ostoa,että kiinnostus lenkkeilylle palaisi:)Huomenna oon kans lähdössä laivalla Tukholmaan,mutta vain siksi yhdeksi yöksi:) Joten pidä kivaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samaa yritän minäkin ;-)
   Kiitos, hauskaa laivareissua myös sulle! ♥

   Poista
 3. vitsit miten kivan värikkäitä! Pitäis kyllä itekkin piristää vähän urheiluvaatetusta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tykkään näistä itsekin juuri tuon värikkyyden takia! ♥ Lisäksi noi on kaikki tosi mukavia päällä, joten suosittelen todellakin panostamaan hyviin ja laadukkaisiin urheilukamppeisiin :-)

   Poista
 4. En tiedä neuvotko ulkoasuissa, mutta kysyn nyt silti.. Mä siis oon pitkään muokkaillut pienimpiäkin yksityiskohtia HTML-koodien kautta, mutta jostain syystä kommentoijien kuvien pyöristäminen tuottaa vaikeuksia. Osaisitkohan neuvoa kuinka se tehdään tai heittää mahdollista linkkiä, josta ehkä itse löysit ohjeet? :)

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä neuvon, jos vaan osaan! :-)
   Sain tuon ohjeen itsekin vasta vähän aikaa sitten, mutta en kyllä millään muista mistä... Joka tapauksessa lisäsin siis html-koodiin yhden pätkän johonkin Comments-otsikon ylle ja siinä se. Googlettamalla varmaan löytyy apua!

   Poista
 5. Ihanan värisiä treenivaatteita! :) Itekkin pitäis ostaa uusia treenikamoja mut se menee varmaan syksyyn kun oon menossa ulkomaille heinäkuussa nii kaikki rahat säästyy sinne. Paitsi alennus myynnit kohta nii saa nähdä kui paljo sinne palaa rahaa... :--D

  ja hyvää tukholman matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, treenikamoihin kannattaakin satsata aina hieman enemmän :-) Kiitos Karoliina! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)