1.7.2013

JUHANNUS OSA 1/2

Heipsulivei! Me kotiuduttiin eilen möksältä, joten ihana olla taas kotona. Mutta hei nyt näitä juhannuskuvia, olkaas hyvät!

Juhannus tuli siis vietettyä Ahvenanmaalla veneillen. Perjantaina (21.6.) lähdettiin aikaisin aamulla lentokentälle ja sieltä lennettiin potkurikoneella Maarianhaminaan, jossa meidän kummien perhe jo oottelikin meitä. Siellä sitten menimme heidän ihanalle veneelleen ja ajeltiin Havsviddeniin. Voi sitä vauhdin hurmaa, hihi! Havsvidden on pieni paikka Ahvenanmaalla, todella karu mutta kaunis paikka. Osa meistä yöpyi veneessä, osa hotellissa (arvatkaapa kumpaan tää hienohelma meni...). Oleskeltiin siis vain siellä uiden ihanassa poreammeessa, nauttien luonnosta, jutellen hassuja ja katsellen kaunista auringonlaskua. Illalla oltiin siellä hotellin ravintolassa syömässä.

Lauantaina (22.6.) mun nimpparit ;-) Syötiin hotellin aamupala ja yhden aikoihin lähdettiin veneellä Iniötä kohti. Nähtiin muuten käärme, hui! Käytiin välissä Lappossa syömässä ja pelaamassa minigolfia. Illalla Iniössä me paistettiin muurinpohjalettuja, heiteltiin tikkaa ja vaan oleskeltiin mökissä.

Sunnuntaina (23.6.) syötiin aamiainen veneessä ja pelattiin perinteisesti mölkkyä. Yhden aikoihin lähdettiin veneellä Turkua kohti, mutta poikettiin välissä ihanassa Naantalissa syömässä. Love that place! Turussa tultiinkin sitten junalla takaisin Helsinkiin ja oltiin ihan rättipoikkiväsyneitä vilkkaan juhannusviikonlopun jäljiltä.


Tiiättekö muuten, miltä se tuntuu kun ajetaan tosi kovaa veneellä? Tukka hulmuaa, pienet vesipisarat koskettelevat kasvoja, tuuli viheltää korvissa. Upea saaristo ja aurinko porottaa taivaalla. Mah-ta-va fiilis!

Mitäs pidätte kuvista? Menikö teidän juhannus hyvin? Ihanaa heinäkuun ensimmäistä ihanat! ♥

Psst. Joku joskus harmitteli, että blogini tekstiä on hankala lukea. En tiedä, johtuuko se koneesta, mutta aattelin nyt joka tapauksessa hieman suurentaa sitä. Ihan vaan siis sen takia, ettei kenellekään tule mitään pääkipua liiasta siristelystä. Ehkä tää on jopa kivempi näin, heh! :-)

18 kommenttia

 1. Matkusteleks sä paljon? ku itekki oon semmonen matkailija ja oon käyny yli 10 maassa :P Mukava kattoa nuita sun reissu postauksia!

  http://sstar-paradise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodessa me matkustetaan ulkomaille yleensä kolme kertaa, jos ei oteta mukaan mitään Tallinnan tai Tukholman reissuja. Ne on sitten vielä lisäksi. Eli joo, me matkustellaan aika paljon :-)

   Oi mäkin rakastan matkustamista, se on niiiin ihanaa! ♥ Oon tottunut siihen jo niin pienestä pitäen, etten vaan voi elää ilman sitä. Mä oon tällä hetkellä kai käynyt 25 maassa, monessa useamman kerrankin... ja nyt tässä kuussa tulee uusi maa: Portugali!

   Voi kiitos, tosi kiva kuulla :-) ♥

   Poista
 2. Upeita kuvia! Tollanen viikonloppu ois ihana viettää joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti Pinja! Hehee, siitä vaan suunnittelemaan ;-) ♥

   Poista
 3. Kuulostipa ihanalta sun juhannus! Ittekki tykkään sikanan veneillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli itse asiassa mun eka kerta tälleen kunnolla veneilemässä :-) Heh, tykkäsin kyllä kovasti! ♥

   Poista
 4. Aivan upeita kuvia! Ja ihana banneri c:

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäkuvia! Rupes heti mieli lähtee vähän baanalle.. :)
  http://satu-maria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. oi aivan ihanan oloinen blogi :3!

  http://soapbubblee.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)