19.8.2013

KUVAPOSTAUS OSA 2/3

Ohhoh, se muokkas nää! Heh... Olin nimittäin unohtanut koko hassun kuvapostauksen, joten nyt oli kyllä vihdoin ja viimein aika napsaista loputkin kuvat toisen osan kuvattavista. Ykkösosan näittekin jo heinäkuun alussa, jolloin kesä oli vielä parhaimmillaan ja jolloin oli vielä paaaaljon lomapäiviä edessä. Nyt aion siis tsempata ja saada sen vimpan osan tänne ennen kuin eletään jo jossakin syyslomassa! :-D


Semmosia. Jos teillä on muuten mielessä joitakin hauskoja postausideoita, niin niitähän saa mulle heitellä milloin vaan ja minne vaan! Kyllä sitä sitten talvella saa taas harmaita hiuksia, kun miettii kivoja postauksia mutku mitään ei vaan kylmyyden takia jaksais tehdä... eli parempi varautua ja laittaa kaikki muistiin jo nyt!

Tää tyttö lähtis nyt kouluun ja jättäis tän naputtelun sikseen. Morojens! ♥

16 kommenttia

 1. Aivan ihana postaus taas! :-) <3

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
 3. tosi kivasti toteuttu nää kuvat :3 mun on pitäny jo pitkään kysyy ku en oo mistään ohjetta löytäny elikkä miten oot saanu nää kommentoijien kuvat pyöreiksi? oisko mahollista saada vaik erillistä postausta? :> muita ehdotuksia ois sitten vaikkapa videopostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! ♥

   Apuva, en kyllä ihan tarkalleen muista! :-( Lisäsin vain jonkinlaisen pätkän html-koodiin Comments-otsikon ylle ja siinä se. Googlettamalla löydät varmasti apua!

   Mä yritinkin tehdä videopostauksen matkan jälkeen, mutta sen muokkaaminen ei onnistunut kyllä lainkaan. Ensinnäkin Windows Mokie Maker ei sovi .MOV-tiedostoille, joten ne pitäisi muuttaa joksikin muuksi. Löysin siihen jonkinlaisen ratkaisun, mutta seuraava ongelma olikin joku pakkauksenhallinta, joka puuttuu kuulemma koko koneesta. Siis whaat?? Eli jos sattumalta tiedät jonkun hyvän, luotettavan ja ilmaisen videonmuokkausohjelman netissä/ladattavana, niin otan mieluusti sellaisia vastaan :-) Tai sitten ratkaisuehdotuksia tohon pakkauksenhallinta- ja .MOV-jutskaan.

   Toivon todella, että saisin ton joskus toimimaan! Videopostaus olis nimittäin mustakin tositosi kiva :-)

   Poista
  2. hmmm no ite käytän tota samaista muokkausohjelmaa ja se onnistuu just niin että kun oon muokannut muunnan sen mp4 videoks että suostuu tubeen lataamaan, mut sit muita vois olla iMovie tai AVS video editor :-)

   Poista
  3. Ookei, nyt hieman kysymyksiä! :-D

   Millä oot muokannut sen mp4-videoksi? Entä mitä mieltä oot tosta AVS video editorista? Onko se ilmainen, helppokäyttöinen ja hyvä videonmuokkausohjelma? Tiedätkö, mistä sen voisi ladata?

   Kiitos jo etukäteen :-) ♥

   Poista
  4. En oo nyt ihan varma, puhutaanko samasta muokkausohjelmasta, mutta itelleni tuli koneelle windows liven elokuvatyökalu kun latasin movie makerin. Ilmeisemmin siis sama asia! Elikkä painoin tallennuskuvaketta, sieltä tallenna elokuva ja suositellaan tähän projektiin. :) Siinä menee tunti pari riippuen videon pituudesta.
   AVS- video editoria oon kokeillu vaan koulussa kuviksen projektia varten, mutta muistuttaa mun mielestä melko paljon tota elokuvatyökalua mikä sitten onkaan. Ehkä hieman vaatii harjottelua jos ei oo ennen kokeillu mitään videonmuokkaus ohjelmia, mut kyllä se siitä. Ilmaseks saa joo ladattua tästä linkistä: http://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx?type=GoogleAdWordsSearch&gclid=CKWUi6HZjLkCFceXcAod7ToAbQ :-)

   Ja vielä toiseen asiaan liittyen, sut on valittu mun linkkaa blogisi postauksen viiden parhaan joukkoon: http://step-closer-to-the-moment.blogspot.fi/2013/08/top-5-blogit.html

   Poista
  5. Hmm, täytyykin kokeilla tuota AVS video editoria nyt joku kerta! :-)

   Oi kiitti paljon, oon ihan otettu! ♥

   Poista
 4. tosi kiva postaus! :) hei millä ohjelmalla muokkaat nää sun kuvat? :D

  tiiariinaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :-) ♥ Nää kuvat on muuten muokattu PhotoFiltrellä, mutta pyöreät reunat lisäsin Picmonkeylla!

   http://www.picmonkey.com/

   Poista
 5. löysin sun kommentin perusteella tänne, aivan ihania kuvia ja muutenki koko blogi! :O :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tässähän ihan punastuu! :-) Iso kiitos sulle Emmi! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)