7.9.2013

KILJAVA

Huomenta huomenta! Aattelin tulla laittamaan pienet moikkaukset, vaikkei mulla mitään kunnollisia kuvia olekaan. Haluaisin nimittäin näyttää teille muutamat kännykkäfiiliskuvat Kiljavalta, joka oli kyllä niin onnistunut reissu ettei mitään rajaa! Leikittiin, hassuteltiin, syötiin, saunottiin, uitiin, grillattiin, istuttiin nuotiolla, katseltiin tähtitaivasta, ihailtiin auringonlaskua, pidettiin maailman lyhyin disco, aamujumpattiin, siivottiin ja ihan vaan oleskeltiin hyvässä seurassa. Oli kyllä kaksi tositosi mieleenpainuvaa päivää! :-)


Lähdettiin siis torstaina yhden aikoihin ja kotiin palattiin eilen suunnilleen kolmelta. Olin niiin väsynyt kaikesta ohjelmasta ja vähäisestä unen määrästä, että syömisen ja kamojen purkamisen jälkeen mä vaan yksinkertaisesti läsähdin sängylle pienten tirsojen toivossa. Illalla mentiin vielä katsomaan se paljon puhuttu matsi Olympiastadionille, joten en kyllä kamalasti huijaisi jos väittäisin hymyileväni vielä tälläkin hetkellä. JEAAH!

Palaillaan taas pian, ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

2 kommenttia

 1. Voi! Olipa kiva postaus taas vaihteeks,kuulostaa toi reissu todella kivalta :-) ! Mutta mulla olis yksi pyyntö postaus,nimittäin videopostaus. Ihan mikä vaan kävis toki,mutta joku My Day tai vaikkapa ihan joku meikkipussin sisältö tms,olisko toteuttavissa jo jopa lähiaikoina? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, semmoinen se ehdottomasti olikin! :-) ♥

   Mä yritin tehdä videon silloin Portugalin matkasta, mutta sen muokkaaminen ei onnistunut kyllä lainkaan. Ensinnäkin Windows Mokie Maker ei sovi .MOV-tiedostoille, joten ne pitäisi muuttaa joksikin muuksi. Löysin siihen jonkinlaisen ratkaisun, mutta seuraava ongelma olikin joku pakkauksenhallinta, joka puuttuu kuulemma koko koneesta. Siis whaat?? Eli jos sattumalta tiedät jonkun hyvän, luotettavan ja ilmaisen videonmuokkausohjelman netissä/ladattavana, niin otan mieluusti sellaisia vastaan :-) Tai sitten ratkaisuehdotuksia tohon pakkauksenhallinta- ja .MOV-jutskaan.

   Toivon todella, että saisin ton joskus toimimaan! Videopostaus olis nimittäin mustakin tositosi kiva :-)

   Vanha postaus meikkilaukun sisällöstä:
   http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/01/my-makeup-bag.html
   Vanha päivä kuvina -postaus: http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/03/paiva-kuvina.html

   Poista

Piristä mun päivää :-)