25.10.2013

KRAKOVA OSA 2/2

Täältä pesee toinen kuvapläjäys Krakovasta!


Semmoisia. Paikkana Krakova oli kyllä todella kaunis vanhoine taloineen ja linnoineen, vai mitäs sanotte? Ei kyllä kauaa tarttis arvailla vastausta, jos multa kysyttäis, haluisinko pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä tonne uudestaan muutamaksi päiväksi stressaavia kouluhommia pakoon... ooh yes.

Huhhuh, onneksi tänään on perjantai. Tää viikko on oikeesti tuntunut ihan mielettömän raskaalta eikä syysloma auttanut tähän jaksamiseen kyllä pätkän vertaa... Huomenna pääsen kuitenkin kavereiden kanssa vähän rentoutumaan mukavan leffaillan merkeissä, jota ootan kyllä tositosi innolla! It's gonna be sooo much fun! ♥

Mutta enivei. Kuvailin tänään vähän noita matkaostoksia, joten seuraavassa postauksessa voisinkin ehkä esitellä ne pois alta... joten stay tuned! ;-)

12 kommenttia

 1. Tossa krakova ykkösessä kysyin että kenen kanssa olit siel jne. Niin tässä linkki siihen miisan tekemään krakova videoon http://www.youtube.com/watch?v=PWArmFFcx8I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vastasinkin siihen jo viime postauksessa :-)

   En ollut törmännyt Miisaan aiemmin, joten kiitos kovasti linkistä! Hänen bloginsa oli aivan ihana löytö! ♥

   Poista
 2. Oi miten upeita kuvia! Puola on kyllä ihana maa, ite kävin kesällä Gdanskissa ja siel oli myös tosi upeita rakennuksia ja ihana paikka se oli muuteski :)

  VastaaPoista
 3. Voitko tehä linkaa blogisi jutun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en oikein tiedä... en nyt ainakaan lähiaikoina, mutta ehkä joskus! :-)

   Poista
 4. oi vähän siistii haluisin nii itekki käydä Krakovas!:) kävittekö jossain keskitysleiril?:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä niiden takia me sinne mentiinkin, sillä Auschwitz jos mikä on sellainen paikka, jossa jokaisen ihmisen tulisi käydä kerran elämässä. Kannattaa siis ehdottomasti! :-)

   Käytiin siellä sekä Auschwitzissa että Birkenaussa. Tässä postauksessa on kolme kuvaa näiltä kyseisiltä keskitysleireiltä ja edellisessä postauksessa niitä oli neljä!

   http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/10/krakova-osa-12.html

   Poista
  2. oli varmasti tosi hieno kokemus! just niitten takii haluisin itekki käydä siel ku mun isovanhemmat on käyny ja kertonu kaikkee...:)

   Poista
  3. Oli se, vaikka leijailihan siellä aika ahdistunut tunnelma koko paikassa. Ja oon hei ihan varma, että pääset siellä joskus käymään, kun se sua noin paljon kiinnostaa! :-)

   Poista
 5. Krakova vaikuttaa tosi upealta paikalta! Sinne ois tosi hienoa päästä joskus käymään. Ja sulla on tosi kiva uus banneri!:-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)