14.10.2013

SYYSLOMALAINEN

Tänään alkoi virallisesti syysloma, i-ha-naa! Aattelin aluksi, että tulisin viettämään nää alkupäivät ihan vaan kotona löhöillen ja voimia keräillen, mutta buukkasinkin kaikki päivät kavereitten näkemiselle, heh! :-D Mutku vihdoin on aikaa nähdä muutenkin kuin koulussa!

Tällä lomalla ei siis paljoakaan tule laiskoteltua, mutta eipä se mitään. Pääasiahan on, että on kivaa. Tänään olis nimittäin luvassa sushia kaverin kanssa, huomenna näen muita kavereita ja meen ehkäpä leffaan sekä keskiviikkona näen luultavasti taas kavereita. Jee! Loppuviikko onkin sitten varattu Krakovalle, jonne lähdemme torstaiaamuna ja josta palaamme vasta myöhään sunnuntai-iltana. Jeejeejee!

Ulkoilutin muuten tässä yks päivä ekaa kertaa loppukesästä ostettuja nilkkureitani...


Se on kuulkaas rakkautta! ♥ Lisäksi me löydettiin maailman ihanin paikka asukuville, ai että... Voitte olla varmoja, että tuun käymään tuolla joskus uudestaankin! Mutta hei kattokaa ny tota paikkaa ja noita sykähdyttävän kauniita värejä... tää syksy on ihan uskomaton.

Nyt mun täytyy kyllä vetäistä nopeesti aamupala nassuun ja lähteä keskustaan. Ihana toverini lupas viedä mut maistamaan sushia, apuva! Eli ei muuta kuin laters ja aurinkoista syyslomaa kaikille lomalaisille! :-)

10 kommenttia

 1. olipa ihania kuvia, ah mitkän värit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät! :-) ♥

   Poista
 2. Oi, aivan mielettömän hienoja kuvia!! :) ja tuo paikka on oikeesti uskomaton, nuo värit ja ku ne käy siun vaatteisiin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon! :-) ♥

   Poista
 3. Mullakin alkoi syysloma, ja ekaa kertaa elämässäni koko viikon kestävä syysloma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii, tää on mullekin vasta toinen! :-)

   Poista
 4. Onpas ihania kuvia!

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)