4.11.2013

INSPIRATION BLOG AWARDS 2013

Heipsan ihanat! Suurin osa teistä varmaan tietääkin juuri paraikaa meneillään olevasta äänestyksestä, jossa Indiedays etsii vuoden inspiroivimpia blogeja. Kategorioita on yhteensä viisi - muoti, kauneus, lifestyle, sisustus sekä ruoka - ja kiitos teidän myös Kiss the rain on ehdolla lifestyle-kategoriassa! Oon ihan sanaton. ♥

Huomaatte varmaan, että toi lifestyle-kategoria sattuu olemaan myös se kaikista suurin, joten voin pienenä pessimistinä myöntää, ettei ääniä mun blogille tule satelemaan mitenkään huimasti; vastassa sattuu olemaan nimittäin ihan huipputason blogeja, jotka todellakin ansaitsisivat sen voiton! :-D Oma blogini siis köllöttelee siellä listan jatkona Suomen suosituimpien blogien lomassa, heh. Hassua!

Tuomaristoa ei äänestyksessä ole, joten voittajien päättäminen on vain ja ainoastaan teidän vastuullanne - aika makeeta, eikö! Äänestystulokset siis ratkaisevat, joten jos teidän mielestä mun blogi kuuluisi Vuoden inspiroivimmaksi blogiksi, niin käy ihmeessä äänestämässä sitä täältä. Samasta linkistä näette myös muut mukana olevat toinen toistaan upeammat blogit.


Mutta enivei. On kuitenkin yks juttu, jonka takia kannattaa käydä äänestämässä sitä omaa lempparia vaikka kuinka laiskottaisikin ;-) Kaikkien 10.11. mennessä äänestäneiden kesken arvotaan nimittäin 5 lippupakettia Inspiration Blog Awardsiin, jossa äänestyksen voittajat palkitaan! Kyseinen tapahtuma järjestetään lauantaina 16.11. Klaus K Livingroomissa Helsingissä. Tapahtuman ikäraja sattuu tosin olemaan 18 vuotta, mutta äänen voi onneksi antaa minkä ikäinen tahansa. Rohkeesti siis vaan äänestämään!

Suurkiitos teille ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :-)

4 kommenttia

 1. Käyn kyllä äänestämässä sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla! ♥ Ihana kuulla, että tykkäät blogistani :-)

   Poista
 2. nice blog, your outfit is so lovly, please am following you, please follow back http://melodyjacob1.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you sweetie! ♥ Even though there isn't any outfit in this post... ;-)

   I'll check your blog right away! :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)