19.11.2013

VALMIINA PAKKASIIN

... fyysisesti siis, en henkisesti. Meinasi ihan itku tulla, kun koetin kuvailla teille näitä talvitakkeja ja huomasin melkein kaikkien värien lähteneen ulkoota; ei ruskan väreissä hohtelevia lehtiä, ei kirkkaansinistä taivasta, ei vihertävää nurmea - toisin sanoen ei yhtikäs mitään. Joka puolella loisti lehdettömät risupensaat harmaan maan kaverina. Siis kuinka tylsää! :-( Kiertelin ja kaartelin vaikka kuinka kauan ympäriinsä etsien sopivaa kuvauspaikkaa, mutta lopulta turhauduin niin pahasti että istahdin omille portaille poseeraamaan. Se sai luvan kelvata. Tässä olis siis pienet sneak peek -kuvat kahdesta uudesta takki-ihanuudesta!


Naama on mitä on, mutta takit sitäkin ihanammat! Kumpikin niistä tarttui mukaan Krakovan matkalta, heh... Sanotaan vaikka näin, että jos joku ostopäätös on joskus ollut hankala, se oli tämä. Mietin oikeesti pääni puhki, kumman näistä ottaisin mukaan, mutta ei, ei vain onnistunut. Tällä tytöllä on nyt siis kaksi aivan uskomattoman ihanaa talvitakkia ensi talveksi - ei valittamista! ;-)

Tää jäi nyt vähän minipostaukseksi, mutta suotte sen varmaan anteeksi huomenna alkavan koeviikon takia. Ihan hurjasti tsemppiä kaikille koepenkkiläisille, mä pidän teille peukkuja kuin viimeistä päivää!! ♥ Sen jälkeen onkin sitten jo joulukuu, joka viuhahtaa ohitse niin nopeesti että huhhuh :-)

Psst. Joulukuusta puheen ollen... haluisin ihan hirmuisesti tehdä teille taas joulukalenterin tänne blogiin, mutta oon varma ettei mun aika riitä siihen millään. Viime vuoden kalenterini oli - valehtelematta - aivan ihana, joten harmittaa ihan vietävästi! Ehkä vielä joskus...

4 kommenttia

 1. Hassua, täällä meillä on vielä vihreää nurtsia joka puolella :-D Ihana toi ensimmäinen takki! :-)

  http://bypihla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, onhan täälläkin, mutta tarkoitin sellaista ihanaa kesäistä vaaleanvihreää tervettä kaunista nurtsia :-D Haha, I think you got the point!

   Oi kiitti paljon! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)