26.12.2013

CHRISTMAS EVE

Huhhuh, nyt on selvitty taas tästäkin joulusta! Masu huutaa hallelujaa ja hymykin on ollut korvissa tiistai-illan lahjojen avaamisesta saakka. Musta vaan tuntuu, että joku tonttu on tainnut viedä sanat suustani, sillä en yhtään jaksais mitään pitkiä stooreja alkaa nyt tähän aikaan enää kirjoittelemaan... noh, koetan nyt jotakin. Eihän se joulu (onneksi) ole kuin kerran vuodessa!

Jouluaattona ajettiin siis pienoisen välietapin kautta mummolaan, jossa vietimmekin koko illan syöden, syöden ja ehkä vielä vähän syöden. Eli kyllä, jouluruokaa on taas mussutettu enemmän kuin laki sallii... mutta hei sain mä sentään kaksi mantelia joulupuurosta, jeii!


Illalla sitten avattiin joululahjat ja kyllähän sieltä taas kaikkea kivaa paljastui ;-) Niistä lisää myöhemmin! Eniten mä oikeestaan iloitsen siitä, että lähes kaikki joululahjoista olivat hyödyllisiä eikä niitä turhia paketteja tullut käytännössä lainkaan.

Joulupäivänä siirryttiin sitten toisille isovanhemmille, joiden luona saimme loput lahjat ja syötiin vielä vähän lisää. Haha, eihän tästä joulusta mitään maata järisyttävää voi edes kertoa kun koko ajan vain syötiin... Mutta hei millaisissa tunnelmissa teidän joulu sujui? Söittekö koko vuoden edestä vai säästyittekö mummujen tuputtamiselta? Toivottavasti edes lahjat olivat kaikille mieluisia! :-)

12 kommenttia

 1. Tosi kivan näköinen blogi kaima! Millä kameralla kuvaat? (:

  http://pauliinannn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, voi kiitos kaimaseni ;-) ♥ Kuvailen Canonin 600D:llä, joka on kyllä ihan huippu!

   Poista
 2. Hei täällä sama juttu! Ruoka on maistunut vähän liiankin kanssa ja niitä turhia juttuja ei tullut juuri ollenkaan!! :-)

  VastaaPoista
 3. oot päässyt mun linkkaa blogisi -suosikkeihin! :)
  http://a-cup-of-morning-tea.blogspot.fi/2013/12/link-your-blog-favourites.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, oon ihan otettu! :-) ♥ Käyn heti katsomassa!

   Poista
 4. oi vau! nää kuvat on ihan mielettömiä, ja kirjotat tosi hyvin! sait meitsistä uuden seuraajan :)

  http://allieverwanted-ida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista, tervetulloo vaan! :-) ♥

   Poista
 5. Tosi kivoja kuvia! Ja hei, perus joulu... :D Mäki söin itteni niin täyteen et ei hetkeen tee mieli mitään herkkuja ainakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! ♥

   Haha, true! ;-) Ens vuoden puolella voisikin aloittaa jonkinnäköisen herkkulakon...

   Poista

Piristä mun päivää :-)