19.12.2013

CUPCAKES

Iltaa mussukat! Löysin kansioiden kätköistä herkullisia cupcake-kuvia ja tajusin unohtaneeni jakaa ne tänne teidänkin nähtäväksenne. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kokeiltiin nimittäin joku kerta Kungsörnenin valmiita suklaacupcakeja, joiden pakkauksen mukana tuli niin taikina, kuorrutus kuin koristeetkin. Koko juttu vaikutti siis aika yksinkertaiselta ja vähän liiankin helpolta hommalta... enkä edes ollut väärässä, sillä näitten väsääminen oli tosiaankin aivan hurjan helppoa puuhaa!


Ja lopputuloskin oli aika söppänä, vai mitäs sanotte? Kuorrutuksen koostumus oli ihan täydellistä eikä maustakaan ollut mitään valittamista. Suosittelen siis todellakin testaamaan, jos näin joulun tienoilla edes jossakin jutussa haluaa laiskotella! ;-)

Tänään olikin sitten toiseksi viimeinen koulupäivä ennen joululomaa. Lauantaina on vain pienoinen joulujuhla, jonka jälkeen voin vihdoinkin rentoutua, jeii! Aattelin muuten höpötellä noista meiän joulusuunnitelmista vähän myöhemmin, sillä nyt on hieman kiirus - leivotaan nimittäin ihanan kaverini kanssa joululahjaleivonnaisia! Ei siis muuta kuin kivaa torstai-illan jatkoa teillekin :-)

4 kommenttia

  1. Ihan täydellisen näkösiä! :)

    VastaaPoista
  2. Pakko yhtyä edelliseen kommenttiin ja sanoa myöskin, että noiden ulkonäkö hipoo täydellisyyttä :O Miksei sitä itse ikinä onnistu noin hienoja tekemään :D

    VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)